CHICOO Acasă Decor Alb Chrome Cauciuc Ușa se Oprește Aliaj de Zinc Ușă Dop de Cauciuc Montate pe Podea Opritor de ușă

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


 CHICOO Acasă Decor Alb Chrome Cauciuc Ușa se Oprește Aliaj de Zinc Ușă Dop de Cauciuc Montate pe Podea Opritor de ușă Detaliate Produs DescriptionEach Pachetul Contine: Pachetul Inclus X1 Ușă dop X1 Șuruburi X1 Rawlplug Tip:Ușa se oprește Element.No:DS015-ZA-CP Material:aliaj de Zinc Culoare :Crom lucios Dimensiune:37 mm Dia X 25 mm Șuruburi:oțel Șurub +Rawlplug Greutate:0.060 kg/buc Cantitate:Lemn usa de Sticla ușii ușă de Oțel Sling ușă etc. Specificații manopera Delicat, gros de design, poate juca o protecție mai bună. De Zinc din aliaj, destul de duritate, durabilitate și rezistență la coroziune. Instalarea este simplă și convenabilă de a salva timp și manager. Podea montat instala Detalii de Transport maritim:

1.)Elementele vor fi livrate în timpul de prelucrare după ce primim plata.

2.) Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3.)Pentru expedierea fără probleme și rapid, putem livra produse prin alte express; decizia ne este definitivă.

4.)Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți. Alte Politici:

1.) Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2.)Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

3.) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Garanție:

1.)12 luni de Garanție.

2.)Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3.)Dacă produsul este defect, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Remarca:

1)Mai mult de două kilograme, selectate de către China Post Aer Înregistrat Mail și ePacket va fi împărțit în două colete expediate.

2)mărfurile se află în stoc, comanda va fi trimis la tine prin exprime în termen de 3 zile de la plata.Dacă nu,nava în termen de 7-15 zile lucratoare. Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 4cm x 5cm x 5cm (1.57in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Culoarea de Cauciuc Negru
Element.Nu DS015-ZA-CP
Înălțime 25mm
Utilizare Rezidențiale și Comerciale Usi
Material Aliaj De Zinc
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Diametrul De Bază 37 mm Dia
Terminat Alb chrome(poloneză)
Ambalare Saci de poli+cutie alba de carton de export
Nume De Brand QUJO
culoare Alb-crom
Tip Ușa dop , opritor de ușă
Numărul De Model DS015-ZA-CP
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)

Produse similare