Manual convențional Punct de Apel de sistem de alarma de incendiu Convenționale panoul de accesorii 2-buton de sârmă

24.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Manual convențional Punct de Apel poate lucra cu orice panou de alarmă de incendiu.

SPECIFICAȚII Gama de Tensiune de Operare: 9-32VDC Volți alarma rezistenta : 300OHM ( Zone+ , Zonă de- ) alarmă de contact rating : 2A@30vdc ( COM, NR,NC ) Umiditate de Funcționare: 10% la 93% Umiditate Relativă, fără condensare Interval de Temperatură de Funcționare: -10°C la 50°C (14°F la 122°F)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragi Prieteni, vă Rugăm să Rețineți: 1. Vă rugăm să înțelegeți relațiile între valoarea de declarație pe Factură(de vămuire) și riscul în țara dumneavoastră, cum ar fi Brazilia. Valoare mult mai mică declarație poate provoca problema/risc în timpul clearance-ul personalizat. 2. Vă rugăm să lăsați un număr fiscal sub comanda pentru livrare cerință. 3. Toate internațională își exprimă livrare nu sunt permise pentru a trimite baterie, deci Bateriile nu sunt incluse în independent fum, encoder și panoul de transporturi. 4. Pentru transport gratuit produse , vom alege una express, care este convenabil pentru amandoi .Dacă nu vă place orice internaționale specifice express, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți, ne va schimba la altul.

Producem o varietate de vânzări independentă de distribuție detectoare de fum , detectoare de gaze combustibile, sisteme de alarmă de incendiu, sisteme de alarmă de securitate produse în rândul consumatorilor bucura de un statut mai înalt . Cu mulți comercianți cu amănuntul și agenți de a stabili pe termen lung relații de cooperare stabile .

Bine ati venit OEM ODM.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Numărul De Model sb106
Tip Detector De Fum
Nume De Brand zoanco

Produse similare