8mm 10pieces pe lot/pachet cabluri din oțel inoxidabil accesorii pivotează ochi pentru ochi pivotant

58.54lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


material: AISI316

dimensiune:8mm

10pieces per lot

suprafață lucioasă

Înainte de a cumpăra, vă rugăm să citiți și să ne păstrăm termeni de tranzacționare în minte. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să contactați-o pe Amy. Multumesc!!!

Despre Plată

1. Acceptam Alipay, Western Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plățile trebuie să fie completat cu 3 zile.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră. Prețul de transport maritim nu este inclusiv de asigurare și de import/export taxe.

Despre Transport

1. După ce plata este clar, va vom trimite coletul la Vilatudor.ro depozit, care durează aproximativ 3-4 zile, apoi plecare la depozit, țara dumneavoastră. vă mulțumesc pentru răbdare.

2. Noi nu sugerăm să vă alegeți China Post Aer Înregistrat Mail, pentru că este lent, și poate fi urmărită atunci când ajunge în țara ta din partea noastră. Dacă trebuie să alegeți, vă rugăm să contactați oficiul poștal local în timp și să păstreze legătura cu ei după ce coletul a ajuns la țară. noi nu suntem responsabili pentru orice întoarcere cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră.

3. Vă rugăm să asigurați-vă că ați lăsat adresa/numărul de telefon(telefon mobil)/ zip code(codul poștal ) sunt corecte. Care pot face produsele ajung la tine ușor!

4. ServiceTransit Timp este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit coletul, înainte de a deschide disputa, vă rugăm să ne contactați, în prima dată. Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil, cu cele mai bune soluții. Scopul nostru este satisfacția clienților!

Returnare Și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire ,motiv specific pentru a reveni și po ta#.

Despre Garanție

1. 12 luni garanția limitată a producătorului pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil).trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Despre Feedback-Ul

Feedback-ul este foarte important pentru noi, ne străduim pentru satisfacție de 100%. Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom rezolva rapid și în cel mai bun mod.

Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și să dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, dumneavoastră recomandăm este motivul nostru pentru a merge mai departe, vom aprecia cu adevărat dacă ai plecat de feedback-ul pozitiv.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 6cm x 6cm (4.72in x 2.36in x 2.36in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
greutate per bucata 0.115 Kg
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Dimensiune 8mm
Material inoxidabil steel316

Produse similare