Transport gratuit 1000pcs/lot 11mm flatback rășină ABS imitație pearl floarea-soarelui flatback cabochon diy scrapbooking,VA62

46.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Material: rășină ABS

2.Nume produs: flatback de Floarea-soarelui imitație de perle

3.Dimensiune: dia.11mm

4.MOQ: 1000pcs/lot

5.Ambalare: opp sac,apoi împachetați într-o cutie de hârtie.

6.Utilizare: Toate tipurile de DIY,t hei sunt foarte cool pentru meserii, cum ar fi ziua de naștere/carte de vacanță a face, de nunta deco, copii, cadou, de cusut, scrapbooking, arcuri de par/clipuri, telefon Mobil deco,un laptop și o geantă deco, rama ornament ect..

Despre Noi

Suntem producător și angrosist în Yiwu city. Există profesionale departamentele de cercetare, dezvoltare și producție de aliaj, rasina si sticla de ciment ornamente, poartă accesorii și alte produse conexe. Produsele noastre vinde fierbinte în multe țări și regiuni din întreaga lume, mai ales ca Japonia, America și Europa. Bun venit pentru a achiziționa articole de la noi. Vom face noastre cele mai bune pentru afacerea noastră și de a face o cooperare pe termen lung.

Avantaj:

1) Stoc!

2) standard Disponibile: plumb, nichel gratuit și de mediu prietenos

3) logo-ul Personalizat poate fi de imprimare, gravat, hot-stamp sau cu laser gravat pe.

4) ordinele de OEM și design clientului sunt disponibile.

5) de Bună calitate cu preț competitiv și de livrare în timp util.

6) Avem departamentul R&D, proiectare și de a dezvolta noi produse în conformitate cu cele mai recente cerințele pieței.

7) Cu mulți ani de experiență în comerțul exterior vă va ajuta să oferi de bună și caldă serviciu.

Pachet:

1 buc/pp sac,100buc/mare sac pp, apoi în cutie de carton de export

Noastre obișnuite dimensiune cutie:35*40*50cm; 40*30*25 cm; sau ca cererea clienților

Livrare:

Transport gratuit comanda va fi livrata prin China post air mail. Dar dacă pentru mai mult de 300$ , ne va fi livrat prin DHL sau EMS transport gratuit, care va sosi în termen de 3-6 zile lucrătoare.

China post air mail normall va sosi în termen de 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat. Uneori vamale sau caracterul motiv,va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-45 de zile.

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce ai terminat de plată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxa de expediere a refuzat shipmengs. Costul de transport nu include taxe de import și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Plata:

Plata Prin Vilatudor.ro Escrow .

Feedback-ul si Contactati-ne

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să mă lase feedback-ul pozitiv, vă rugăm să se simtă confortabil, să mă lase să știu în primul rând. Eu vă va oferi o soluție bună.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, cu excepția faptului că suntem la sfârșit de săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (1000 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Technics placare
Tip De Produs Margele
Numărul De Model VA62
Material Plastic

Produse similare