Sexy Femeie în Rochie Roșie Pictură în Ulei Imagini Decorative pentru Casa Uimitor lucru manual Ulei pe Panza Pictura pentru Camera de zi Decor de Arta

69.48lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Sexy Femeie în Rochie Roșie Pictură în Ulei Imagini Decorative pentru Casa Uimitor lucru manual Ulei pe Panza Pictura pentru Camera de zi Decor de Arta

Pictura Dimensiune:

Ca ai alege, + 5 cm de fiecare parte a pictat pentru întindere.

Materiale:

Mediu Artist Clasa a vopsea de ulei, vopsea pe bază de acril și Pânză.

Tehnice:

100% pictat manual pe panza de in.

Încadrată/Intins:

(Dacă ai nevoie de încadrat, vă rugăm să ne e-mail.)

Comanda personalizata

Acceptate (doar ne e-mail. Putem vopsi orice dimensiune si orice imagine.)

Suntem de lucru cu peste 120 de artiști. Toți artiștii noștri au absolvit bine colegii de arta sau posedă cel puțin zece ani de simple picturi abstracte crearea de experiență. Recrutăm doar cu experiență și artiști profesioniști.

Panza Nostru:

Panza nostru conține 25% bumbac si 55% polyster. Este elastic, flexibil și durabil.

În plus, panza este sigilat corespunzător, de dimensiuni și acoperite;

Acesta oferă un sprijin adecvat și respectarea de ulei, acrilic și diferite de mediu mixt.

Culorile Noastre:

Pentru ulei, folosim Marie Profesionale de Vopsea de Ulei. Pentru acrilice, vom folosi QING ZHU artist profesionist culori.

Stretchering și Galerie:

Vom folosi cuptor-uscate (sub 14% umiditate), teșit întinde baruri, de brad sau de pin importate din Canada și Noua Zeelandă.

Galerie ambalaj înseamnă că toate părțile sunt vopsite prin continuarea culoare imagine din față spre părțile laterale. În acest fel, opera de artă va arata in continuare mare, fără suplimentare de încadrare.

Toate lucrarile sunt ambalate cu grijă și în cele mai potrivite metode în funcție de cantitate, astfel încât ele vor ajunge cu clienții în stare bună 1, atunci Când plasați comanda, vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim. 2, Vom livra în întreaga lume de către EMS, DHL, FedEX și poștă, e-mail. 3, expedierii mărfurilor, de obicei în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata este complted. 4, timp de Tranzit: EMS 10-15 zile, DHL, FedEX în jurul valorii de 5-7 zile, China Post Air Mail jurul 15-45 zile. 5, Import taxe vamale: cumpărătorii sunt responsabili pentru toate de import, taxe vamale, taxe și impozite, dacă s-a întâmplat. Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare. Oricum, dacă vrei, ne putem declara elemente ca "probe" sau "cadou" pentru a fi mai ușor de vămuire. De plată de Plată, atunci Când plasați comanda, vă rugăm să efectuați plata în termen de 3 zile. Am prefera să plătească prin Escrow online: 1, Escrow vă permite să plătiți în siguranță, online, în expunerea detaliile cardului de credit, în prezent, puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, MasterCard, și transfer bancar. 2, puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii, iar plata este eliberat numai de către furnizor după dumneavoastră confirmați că ați primit comanda. 3, Escrow este rapid, sigur și ușor de utilizat! Se întoarce Ne servi clienții noștri cât de bine putem, vom rambursa mai puțin de 15% din suma inițială de plată pentru a acoperi costul de transport maritim și alte instrucțiuni de manipulare taxă, dacă te vei întoarce elementele în termen de 15 zile de la primirea de articole pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în original conditiona. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi o rambursare. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 7cm x 7cm x 90cm (2.76in x 2.76in x 35.43in)
Vând Puncte 2016 Hotselling Modele, moderne și amuzant
Nume De Brand NOAH ARTA
original No
Dimensiune (Inch) 50x80cm, 50x100cm, 60x80cm, 60x90cm, 60x120cm, 70x140cm, 75x90cm, 75x100cm
Material Lenjerie de pat
Cerere Cafenea Decor, Camera, Living, Dormitor, Sufragerie, Bucatarie
Cadru No
Baza De Sprijin Panza
Materiale Artist de clasa Acrilice si vopsele de Ulei pe panza
design personalizat Disponibile, pls e-mail la noi
Mediu Ulei
Forma Dreptunghi Verticale
Stil Rezumat
Targa bar neîntinsă,doar panza pictura plus 5 cm de fiecare parte a pictat pentru cadru
Technics Pictate Manual
Numărul De Model MP021A
Tip Manual de pictura in ulei pe panza
Tehnice Pensula împreună cu spaclu
Locul de Origine Xiamen, China (Continentală)
Subiecte Pictura Figura
Modul cadru Neînrămate

Produse similare