Handheld portabil Polariscope lanterna LED-uri de Bijuterii Pietre Piatră prețioasă instrumente de 80mm Lungime + 28mm diametru

104.56lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


La polariscope este utilizat pentru a testa taie aspre sau pietre pretioase. Permite două filtre de polarizare pentru a observa structura și proprietățile optice de pietre prețioase sau minerale. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în identificarea și detectarea tulpina în diamante. La fel de important și doar un pic mai scump. Acesta poate fi folosit cu un lucru numit strainless sferă, (care este o sferă de sticlă cu nici o tulpina linii în ea,) sau o lupă. Vizual arată dacă o piatră este de două ori sau deosebit de refracție și optică semn. Acesta va arăta, de asemenea, tulpina și de înfrățire, care va ajuta ocazional să se facă distincția între natural și materiale.

Caracteristici:

GRELE și precis, pentru că a făcut cu metal și sticlă optică

Durabile, fiabile și realizate de meșteșugari profesionale

Gemolog instrument pentru diagnosticarea proprietăților optice de o piatră prețioasă (individual de refracție sau dublă refracție)în timpul utilizării

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: Lungime : 80mm

Diametru : 28mm

Putere pentru flash de lumină : baterie AA x 2 (Bateriile nu sunt incluse)

Material: Optica sticla, Metal

Gemolog instrument de diagnostic pentru proprietățile optice de piatră prețioasă(individual de refracție sau dublă refracție)

Informații De Operare : 1. Pune lanterna în orificiul de sub polariscope. 2. Strângeți șurubul pentru a ține lanterna sigure. 3. Introduce obiectiv detașabil în polariscope cu capătul îngust în jos. 4. Loc de Piatră prețioasă în penis suport (penseta) în spațiu deschis, așa cum se arată mai jos. 5. Porniți lanterna. Țineți partea superioară a polariscope la ochi.

Setul include:

1 x Portabil Polariscope

Lanterna LED-uri (Led-uri x 3)

Husă De Transport

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 19cm x 8cm x 4cm (7.48in x 3.15in x 1.57in)
Diametru 28mm
Material Optica de sticlă Metal
Lungime 80mm
Tip Handheld Polariscope
Putere pentru flash de lumină Baterie AA x 2 (Bateriile nu sunt incluse)
Nume De Brand DANOPLUS
Numărul De Model CLMG-7202

Produse similare