LMDTK Nou cu 6 celule baterie de laptop PENTRU HP EliteBook 8460w 8460p 8560p Serie de TRANSPORT GRATUIT

65.32lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Transport:

1. Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

2. Acestea sunt în general expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost eliminat (Sat. & Soare. exclus.)

3. Toate articolele vor fi expediate prin HONGKONG POST sau CHINA POST CU TRANSPORT GRATUIT.Transportul dureaza de obicei 7-22 zile lucrătoare depond la livrare țară.Dacă elementul de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru detalii înainte de cumpărare.

4. Locale ridica nu este disponibil.

5.Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare /cumpărare.

c) Aceste taxe sunt colectate în mod normal de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up – nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale și impozitele aferente. Comenzile vor fi expediate ca un cadou sau ca o probă. În general, taxele vamale și fiscale va fi încasat.

Garanție:

1. Acest produs are 2 Ani garantie.

2. Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare cumparatorului/utilizatorului parte.

3. Pentru toate produsele returnate, clientul TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa.

4. În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 11cm x 6cm (9.84in x 4.33in x 2.36in)
Capacitatea Bateriei 4400mAh
Nume De Brand LMDTK
Greutate 296g
Produse De Stare Stoc
Tensiunea Bateriei 10.8 V
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
culoare Negru
Tip Li-Ion
Compatibil Marca HP
Numărul De Model Pentru HP8460LH
dimensiune 205.5*20.4*48MM
Celule de baterie 6 Celule
Pachet Da

Produse similare