New Electro Fantezie Bagheta Sex Masaj Penis/Biberon/Stimularea Clitorisului Medicale Tematice Șoc Electric Pentru Adulti Jucarii Sexuale Pentru Cupluri

54.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere: Material: Metal Culoare: Argintiu Dimensiune: am marcat pe imaginea Baterie : 1* baterie AA (nu sunt incluse), Include: 1* Electro Bagheta (cu 2 capete poate fi înlocuit)+ 1 * blinder Pachet : pachet Discret , pentru a proteja confidențialitatea Caracteristică: Ușor & built-in de energie electrică cutie,nu este nevoie de a se conecta cu alte putere cutie Cu sweety panis și șocuri de curent electric gros stimulează Toate electro-șocuri se concentreze pe cap de metal (cu 2 capete este disponibil) San/Biberon/Penis/Clitoris Stimulator, corp plin, de asemenea, 9 trepte putere ca iti place sa controlezi 1 buc. baterie AA schimba ușor 1 buc blinder ca un liber cadou în pachet Sfaturi: apăsați Lung butonul timp de 5 secunde opriți scoate bateria dupa ce-l folosesc de fiecare dată când ștergeți în mod Repetat instrumentul suprafața cu alcool medical burete Confidențialitate Garantată: intimitatea Ta este extrem de important pentru noi. Numele implicit pe ambalaj este " jucării din plastic "(orice alte cerințe, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj), si cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere, singura persoană care știe ce este în interiorul pachetului este de tine!

Atenție: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Elementul măsurat de mână, ar putea fi de 1-2cm diferite, vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Obscene Imagine No
Nume De Brand LELEWO
Tip De Element Medicale Tematice, Jucarii
Numărul De Model XY015503
Sugestiv Sexual No
Alimentare DC1.5V
Baterie 1buc baterie AA (nu sunt incluse)
Ieșire 3.7 V
Funcția 1-9 unelte pot fi ajustate
Material Metal si ABS
Costum Sfarcuri,clitoris,vagin,g-spot, penisul,analsex,piept
Ambalare Discret ambalare
Dimensiune As shown

Produse similare