Wholesales 50pcs Albastru Acrilic Lucios Simulate Perla Rondelle Liber Gaura Mare Farmec Margele Pentru a Face Europene Brățară

19.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dimensiune : Aproximativ 10x12 mm

Diametru gaura : Aproximativ 5 mm

Greutate : Aproximativ 0,6 grame (1 buc)

Material: Acril

Metal: Metal

Stare: Brand New

ID produs: 020134

Elementul nu includ bratara.

Pozele noastre sunt luați de la real element, uneori, din cauza luminii, elementul de culoare au un pic diferit de poza,sper că puteți înțelege.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Ne va livra elementul 2-3 zile lucrătoare după ce a primit plata compensate. Oferim transport gratuit prin China Post. În mod normal, timpul de livrare este de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare. Pentru unele țări sau zone rurale, poate dura chiar mai mult timp, ca urmare a nu frecventa aeriană și de inspecție de către autoritățile vamale. Dacă doriți element(e), rapid sosire ,vă oferim pentru a utiliza EMS sau DHL sau UPS, care de obicei durează 3-10 zile pentru a ajunge, dar trebuie să adăugați bani în plus.

Vom accepta doar Escrow.

Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Vilatudor.ro.

Am restituire sau de schimb elementul dacă este deteriorat sau pierdut. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a returna bunurile. Suntem bucuroși să facă schimb de feedback-uri pozitive. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-uri pozitive si 5 stele, vom face același lucru pentru tine. Te rog, nu ne părăsi orice feedback negativ sau neutru înainte de a ne contacta pentru a rezolva problema. Acesta nu va ajuta să rezolve problema mai repede de a părăsi feedback negativ, doar prin contactarea noastra de profesionisti client bolnavilor poate ajuta să rezolve problemele.

Dacă aveți orice întrebări, preocupări, bine ai venit să ne e-mail. Vom răspunde în termen de 24-48 de ore, în cele mai multe cazuri mai devreme. Vom lucra 5 și 1/2 zile-o săptămână. Dacă nu ați auzit de la noi în timpul alocat, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a verifica folderul de spam.

Vă rugăm să ne e-MAIL cu orice probleme înainte de a părăsi neutru sau negativ, feedback, ne va ajuta să rezolve problemele cât mai repede.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 5cm (5.91in x 4.72in x 1.97in)
Articol Greutate About 0.6g/pc
Numărul De Model gaura mare margele
Diametru Exterior 12mm
Tip De Element Margele
Articol Diametru About 10x12 mm (Hole
Fine sau de Moda Moda
Element De Forma Forma Rotunda
Nume De Brand Jing Yi Lin Bijuterii
Material Acril

Produse similare