Plisată fusta de tenis ,fusta van gogh ,îmbrăcăminte de tenis , tenis fusta fete ,femei tenis lipsă ,Trainning trening Sport

57.41lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cumpărătorul Notă:

Din cauza luminii și pixeli diferite, care rezultă în diferențe în rezultatele de fotografiere,Astfel încât produsul poate exista o ușoară diferență de culoare.

036 Model

1. Toate detalii dimensiuni sunt măsurate prin manual, astfel încât ar putea avea erori de date în 1-3 cm; 2. Acestea sunt dimensiunea Asia de America sau Europa dimensiunea

(036)Fusta Dimensiune Masa (Eroare:1-3cm) Dimensiuni se Potrivesc Talie Hipline Lungime se Potrivesc Înălțime M 90CM 60CM 34CM 155-160 CM, L-66CM 94CM 36CM 160-165 CM XL 73CM 98CM 38CM 165-170 CM 2XL 80CM 102CM 40CM 170-175CM 3XL 83CM 106CM 42CM 175-185CM

9691 Model

Despre Haine:măsurăm Dimensiunea de Eroare:1-3cm, face fotografii de produse reale,nu putem garanta Bunurile nu au nici o culoare diffrernce,(Deoarece intensitatea Luminii și pixel dimensiuni diferite,De fotografiere a rezultat o diferență foarte mult ).

Vom accepta metode de plată oferite de Vilatudor.ro Escrow. Ambele vă Rugăm să faceți o plată în termen de 48 de ore de la locul de comandă.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, atât vă rugăm să ne contactați înainte de brigadă negative și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune să le îndeplinească. Multumesc.

Ordinea pe care ai plasat va fi livrat în termen de 3 zile după identificatori de plată.

Va coletul pe drum? Dacă este, ce ar trebui să fac? Fiecare comanda este trimis folosind din fericire plic și carton. Se protejează elementul de deteriorarea în tranzit atunci când ajunge la Fiecare client modelului de mână. Dacă coletul este pe, ambele atât va rugam sa ne contactati, va vom ajuta sa pentru soluție. Haven 't găsi cabochon care ai nevoie? Faceți clic pe link pentru a vizualiza mai multe cabochon din magazinul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Gen Femei
Tesatura compozitie îmbrăcăminte de tenis,ciclism fusta,fusta van gogh,tenis fusta fete
Numărul De Model MG80
Dimensiune M, L, XL, XXL, XXXL
Model Tip Solid
Tip De Element Fustele-pantalon
Caracteristică Iute Uscat,Respirabil,Anti-Psihiatru,Anti-Rid,Anti-Pilling
Tip Sport Tenis
Sezon primavara,vara,toamna,iarna
Material Poliester
tesatura numele Fibre de poliester
Aplicabile gen Femei / Bărbați / Femei / Bărbați
Suitbable Volei,Tenis,Tenis De Masă,Badminton,Alergare,Jogging,Faceți Exerciții
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Categorie De Vârstă Adult

Produse similare