Transport gratuit 40pcs/lot , 40mm de iluminat din cristal minge , purper de cristal de culoare cortina pandantiv de cristal candelabru mingea

426.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume : candelabru de cristal ball Dimensiune : 40mm Material : K9 culoare : purper

Plata

Vom accepta doar escrow doar alibaba, iar plata trebuie să fie eliminate în termen de 5 zile de încheiere a licitației. Elementul va fi trimis în 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Livrare comanda va fi livrat prin DHL sau hong kong , dureaza aproximativ 4-6 zile. Global par avion, de obicei, durează mai mult decât expedieri interne, aproximativ 15-25 de zile de la nivel mondial.

Combinat cu transport maritim este disponibil: Combina costul de transport maritim este disponibil, dar este diferit în funcție de diferite elemente. Dacă preferați să EMS express , vă rugăm să ne e-mail pentru detalii. Important taxe sau impozite taxe nu sunt incluse în acest element de preț sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărătorului reposiblity.

Termenii Orice problema, trebuie doar sa ne contactati inainte de a licita, Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră, contactați-ne cât de repede poți. Vom încerca să rezolve orice problemă. Feedback: feedback-ul Pozitiv este întotdeauna apreciat. Vă rugăm să fie un fel și vă mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 10cm x 4cm (1.97in x 3.94in x 1.57in)
Tip De Unitate mulțime (40 piese/lot)
Tip De Element Candelabru De Cristal
culoare purper
Numele candelabru de cristal minge
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)

Produse similare