Flashcolor NOI 96W Universal Încărcător de Putere Adaptorul ca de Încărcare UE/SUA/marea BRITANIE Priza Pentru Notebook Laptop

36.05lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Quickview:

La origine Universal notebook adaptor de alimentare putere de ieșire este 96W, tensiunea de ieșire opt grupuri (DC12V.15V.16V.18V.19V.20V.22V.24V) cu 8 DC headDELL, FUJITSU, brand de laptop, Nativ, cu protectie la scurt-circuit, suprasarcină, protecție la supratensiune.

Caracteristici:

8 dimensiuni diferite detasabila prize, Funcționează cu cele Mai multe Notebook-uri.

Reglabil tensiune de ieșire DC 12V/15V/16V/18V/19V/20V/22V/24V

Built-in dual -design de protecție, protecție la suprasarcină, peste protecție de tensiune.

AC Gama de Intrare: AC110-240

Indicator:LED

Compatibil Brand:Universal

Gama de ieșire: 12V-24V

De reglare a tensiunii de maximum+/-1V

Regulament de încărcare≤1%

Conținutul Pachetului:

1 x AC/DC Adaptor Corp

1 x 8 Conector sfaturi

1 x Mufa Alimentare (Alegeți UE sau SUA sau marea BRITANIE Plug)

Notă:Acest articol este fara cutie de vânzare cu amănuntul.

Am expediat în întreaga Lume,cu excepția APO/FPO.

Elementele sunt shippde din China folosind par Avion,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Garanție:

12 luni Garantie,Cumpara cu incredere

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol,vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o repiacement sau banii înapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni,va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar,sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni,puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar va trebui să plătească în plus transport gratuit.

Alte Politici

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Specifice de conversie cap de parametri sunt după cum urmează:

Notă:

Vă rugăm să confirmați înainte de a folosi bunul DC tensiune de intrare și de ieșire tensiune de curent ALTERNATIV este în concordanță cu produsul? Foloseste puterea de dispozitivul este în intervalul de puterea nominală a produsului? Vă rugăm să nu folosiți acest produs dacă nu se potrivesc!

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Atunci când comandați, vă rugăm să informați-mă tensiunea de intrare și tensiunea de ieșire de tensiune. Dacă nu specificați, va vom trimite la invertor la fel ca in titlu

În mod normal, vom oferi invertor cu soclu universal. Dacă ai nevoie de alt tip de soclu, vă rog să mă informați.Dacă nu specificați, oferim universal socke

Depindem de Alibaba reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă vă plac articolele mele vă rugăm să lăsați-mi un feedback bun. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine. Eu voi face la fel pentru tine.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Avantajele Noastre:

1. Avem ingineri cu experiență, fiecare are mai mult de 10 de ani de experiență.

2. Toate bunurile trebuie să fie de încercare de cel puțin trei ori și stricte de imbatranire test înainte de transportat pentru a asigura o calitate stabilă.

3. Preț competitiv și avansate echipamente de producție, strict de procesul de producție, de înaltă calitate, echipa de management și o productivitate mare.

4. Cele mai bune și de servicii profesionale ,cerințele clienților sunt binevenite.

Contact:

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore.

Vă rugăm să lăsați un mesaj în Comerț, Manager.

Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil . Dacă ne e-mail și nu auzi un răspuns, vă rugăm să e-mail din nou prin sistemul Alibaba ca uneori serverele noastre de mail au erori.

FAQ:

Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

R:Bună ziua,vă mulțumim pentru intrebarea dumneavoastra.Pachetul mai puțin de 2 kg va fi trimis prin china post airmail care este transport gratuit țări după cum urmează:Marea Britanie, Statele Unite ale americii, Australia,Brazilia,Canada,Italia,Turcia,Spania, Franța și așa mai departe.Alte țări și pachet de peste 2kg cumpărători trebuie să-mi permit mai mult de cost.

Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O:se acceptă metode de plată Escrow.

Î:există vreun număr de urmărire de mu articol?

A:Da, Suntem de transport maritim de fiecare dată cu numărul lor de urmărire și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tensiunea De Ieșire 12V/15V/16V/18V/19V/20V/24V
Plug Type UE/SUA/MAREA BRITANIE
Numărul De Model LAN96W
Compatibil Marca Universal,Pentru ASUS
Nume De Brand FLASHCOLOR
Curent De Ieșire 3.15 a
Pachet No

Produse similare