UOVO 2017 Brand Băieți, Încălțăminte pentru Copii de Iarnă Încălțăminte,Cald, Copii, Casual, Pantofi de Moda de Mare de Copii Adidasi Pentru Baieti

117.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Felicitări! Veți câștiga "rapid de transport maritim" servicii pentru această pereche de pantofi. Vă rugăm să cumpere pantofi de mai JOS LINK-ul pentru a accesa devreme pentru manipulare și rapid-servicii de transport maritim: https://Vilatudor.ro/store/product/UOVO-children-winter-shoes-fur-lining-boys-shoes-mid-cut-fashion-kids-shoes-casual-sneakers-for/1771169_32351082948.html?spm=2114.12010608.0.0.2995e5c0KVZkmg/ IARNA BAIETI PANTOFI Materialul Superior: Imitație de Piele + piele de Căprioară Vacă Material Captuseala: Fleece Material Branț: EVA +Fleece Material de Talpa: Cauciuc Mid-cut de moda pantof sport cu trei curele cu cârlig și buclă de închidere, mare, logo-ul de brand la limba, stilul etnic fire de lână de la spate de guler oferă confortabil poartă. Căptușeală de blană și paded footbed oferi caldura si confort in toamna tarziu si iarna pentru copiii tăi. Tv cu talpa de cauciuc este unic proiectat pentru durabilitate precum si rezistenta la alunecare.

CUM DE A ALEGE DIMENSIUNEA? Vă rugăm să verificați noastre de marimi de mai jos.Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de "LUNGIME PICIOR".Găsi picior de lungimea de care ai nevoie,apoi găsi correponding NE-a DIMENSIUNE pentru a face ordine. Dați Click pe fotografiile de mai jos pentru a afla mai multe pantofi la modă: ANUNȚ IMPORTANT: vă Rugăm să fie remarcat faptul că NE-a DIMENSIUNE pe pantof eticheta a fost în mod greșit tipărite, pentru unele modele,dimensiunea este incorectă.Te rog ignora-NE pe limba de pantofi eticheta.Trimitem pantofi potrivit Eur Dimensiune. Noi nu suntem responsabili pentru orice litigiu cu privire la NOI diferența de mărime între pantofi și dimensiunea diagramă.Vă mulțumim pentru înțelegere. LIVRARE: 1. Vom livra comanda dumneavoastră prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim/E-pachete/SF-pachete/China Post Air Mail/J-NET. În general durează aproximativ 7-15 zile pentru a ajunge în țările de destinație. Unele cartiere izolate și țările nevoie de aproximativ 25-45 de zile. 2. Parcelele sunt în general expediate în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.) 3. Puteți urmări coletul prin acest link: www.17track.net/en/ FEEDBACK-ul: 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un rezultat pozitiv(de 5 stele) feedback-ul. Vom apreciat asta. 2. Neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul nu va rezolva orice problema sau aduce nici un beneficiu nu? Deci, să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a face asta. Multumesc mult. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.68kg (1.50lb.)
Tip De Element pantofi casual
Tip De Închidere Cârlig & Bucla
Sezon Iarna
Captuseala Faux Blana
culoare Albastru, Maro
Material De Talpa Cauciuc
Material de înaltă calitate PU +vaca leahter
Materiale De Captuseala De pluș
Clasificarea casual, pantofi sport
Model Tip Solid
Material De Sus PU
Branț Material EVA
Dimensiunea Pantof 1, 2, 3, 3.5, 4.5, 12.5, 13.5
Numele Departamentului Copii
Caracteristică cald, tricotat element
Gen Baieti
Nume De Brand Uovo
Tip mid-cut pantofi
Închidere Cârlig & Bucla

Produse similare