3 buc Pictate manual pe Panza de Pictura-Ulei Abstracte Pictura Arta de Perete-Moderne Canvas Wall Art Decor

141.67lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


3 buc Pictate manual pe Panza de Pictura-Ulei Abstracte Pictura Arta de Perete-Moderne Canvas Wall Art Decor Caietul de Subiecte Abstracte Dimensiuni 12"x24"x2 buc+24"x24"(30cmx60cmx2 buc+60cmx60cmx1pc) Schema de Culori Culori Reci Artiști Alți Artiști Agățat Laminate Din Camerele de zi, Dormitoare, Gradinite, Birouri, Cafenele, Hoteluri Dimensiuni Supradimensionate Material Panza

Pictură În Ulei Informații

3-piesă moderne canvas set de arta pictura Abstracta de vanzare este 100% pictat manual, pictură în ulei decor de perete, pe panza. Acesta a fost perfect recreat tipului de pensula de pictura de talentatul nostru artist. Noi nu numai că reproduce fiecare detaliu din pictura originală,dar pentru a capta sufletul său. Rezumat panza de artă seturi sunt o idee mare pentru un decor original de casa ta. Sursa de inspiratie pentru noi este frumusetea naturii! Nostru unic floral canvas wall art va anima orice cameră și aduce prospețime. Picturi în ulei din această categorie sunt, de asemenea, o idee bună pentru un cadou pentru rude și prieteni.

Fiecare pictura este 100% pictat manual de artistii nostri experimentati. Vom sta cu o calitate de top.

Ne mândrim cu munca noastră. Ocazional, din cauza vremii nefavorabile condiții de vopsea de ulei folosim durează mai mult să se usuce decât ne-am aștepta. În scopul de a se asigura că pictura ajunge la tine într-o stare impecabilă, ne va lasa pictura uscat câteva zile în plus, creșterea timpului de procesare. Vă asigur că pictura este în valoare de așteptați. Ne străduim să reproducă picturile tale preferate cat mai precise, cu toate acestea, din cauza naturii originale a operei de artă, variații unice va avea loc de la o piesă la alta. Vă rugăm să rețineți că setările de calculator poate provoca o ușoară diferențele de culoare între pictură și fotografie de produs afișat. De vânzare cu amănuntul Pentru 1-12 piese este prețul de vânzare cu Amănuntul.Transport cu de ePacket sau Post Air Mail.Nevoia de 8-25 zile ajunge la locul tău. (Întotdeauna am viteza buna la statele Unite, a Declarat, Canada,Principalele Țări Europene și din Asia.) Politica de returnare va Vom oferi o rambursare completă numai dacă produsul primit este diferit de descriere. O restituire va fi dat după elementul înapoi la magazinul nostru. Acesta trebuie să fie întoarcerea în termen de 3 zile de la primire și în aceeași stare în care a fost trimis în. Ar trebui să ne contactați înainte de expediere orice produs înapoi. Vom face rambursa costurile de transport și nu de compensare pentru transport maritim înapoi la noi. Feedback-ul vă Rugăm să ne dea feedback-ul în timp util după ce a primit tricouri.Feedback-ul dvs. pozitiv și comentarii ne va da mai multa putere puternic în curs de dezvoltare de afaceri pentru a servi mai bine! Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine,Sper ca fiind cel mai bun furnizor & prieten,vă Mulțumesc! Bucurați-Vă De Cumpărături !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 65cm x 4cm x 4cm (25.59in x 1.57in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Mediu Ulei
original No
Numărul De Model SMABSTRACT
Dimensiune (Inch) 48x24
Baza De Sprijin Panza
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Stil Rezumat
Nume De Brand amoy arta
Tip Handpainted
Technics Pictate Manual
Modul cadru Neînrămate
Subiecte Rezumat
Forma Trei-imagine Combinație
Caligrafie și pictură Dimensiune 12"x24"x2 buc+24"x24"(31cmx61cmx2 piese+61cmx61cm)
Material Panza
Cadru No

Produse similare