Tigaie Non - stick ustensile de bucătărie set de silicon ustensile de bucătărie 10 seturi

78.24lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


CALITATE PREMIUM--100% Aprobat de FDA, BPA-Free Silicon. Produsele noastre sunt lucrate cu cea mai mare calitate, non-stick, non-toxic, rezistent la pete, fara miros, și de igienă silicon!

UȘOR DE UTILIZAT și REDUS de CURĂȚARE Nostru ergonomic anti-alunecare grip ustensile sunt o bucurie de a utiliza, pentru că puteți găti în condiții de igienă și reduce curat timp. Pur și simplu le-a aruncat la chiuveta sau apa de la robinet și urmăriți ca grăsime, ulei, și marinate cu ușurință se spele în câteva secunde!

SILICON de SUPRAFAȚĂ CU NAILON de BAZĂ--tehnologie Inovatoare care permite ustensile de a rezista la temperaturi de până la 440°F. produsele Noastre sunt concepute pentru a dura o viață întreagă cu o ingrijire adecvata!

REZISTENT la ZGÂRIETURI și PREVENIRE-Non-stick de igienă strat de silicon care permite să se amestecă, se amestecă, grătar, flip și se prăjește direct în oale și tigăi fără teama de a deteriora vase!

COMPLET de USTENSILE de GĂTIT SET ACOPERĂ TOATE BUCĂTĂRIE are NEVOIE de ... Spoonula, perie, amestecati, mari și mici, spatula, polonic, cu fante turner și lingura, cleste, paste furculita, perfect pentru toate tipurile de produse alimentare și de gătit. GARANȚIE: Dacă nu ești complet mulțumit cu achiziția dvs. a acestor calitate ustensile de gătit, pur și simplu, să ne anunțați și vă va oferi o rambursare COMPLETĂ sau înlocuirea, fără întrebări.

1 * 10 seturi de ustensile de bucătărie

[relateproductdetail/]

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 28cm x 15cm x 28cm (11.02in x 5.91in x 11.02in)
Greutate Pachet 0.78kg (1.72lb.)
certificare FDA,CE / UE,CIQ
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model Instrumente De Bucatarie & Gadget-Uri
Material Silicon
Ustensile Tip Ustensila Seturi
Tip Ustensile de
Nume De Brand SANGEMAMA

Produse similare