2.5 D Tempered Glass Pentru Apple iPhone X Ecran Protector de Acoperire Complet Călită folie de protectie 10 Buc/Lot

51.31lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici>>> - 9H Duritate Super Tare, chiar obiecte ascutite cum ar fi cutite si cheile vor zgâria sticla de film. - Acoperire Oleophobic Previne amprentele digitale și alte impurități. Face mai ușor pentru a curăța. - Dovada Daca rupte , bucăți mici au loc în film. Acestea nu sunt clare, făcându-l mult mai sigur de a utiliza decât alte produse din sticlă. - Aderența perfectă a Făcut cu tratate chimic, geam transparent, cu silicon adeziv să-l păstrați în loc. - Sensibil la Atingere atunci Când este montat pe telefoanele cu ecran tactil, sensibilitatea va rămâne neafectată. - Transparență completă nu Are efect pe ecran în orice mod de la aplicare, oferindu-full touch de sensibilitate și de vizibilitate. Pachetul include>>> 10 X Sticla de Film de 10 X Servetele Umede si Uscate

Vă rugăm să Rețineți că acest produs este fără pachetul de vânzare cu amănuntul. dacă ai nevoie cu pachetul de vânzare cu amănuntul, pls verifica punctele de mai jos, sau pentru a vizualiza noastre de magazin.

Transport

Am shiping la nivel mondial. Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 48 de ore. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.

EMS: 5-14 zile lucrătoare. DHL/UPS/FedEx/TNT: 3-7 zile lucrătoare. Hongkong Post: 7-21 zile lucrătoare. China Post Air Mail: 15-30 de zile lucrătoare. Pentru a-ți primi la impozitul minim, coletul va fi trimis ca GIFT, cumparatorul este responsabil pentru orice taxe vamale sau TVA-ul perceput

Plata

Vă recomandăm să utilizați Escrow, și, de asemenea, acceptăm Carte de Credit. Atunci când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs.. Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea. Pentru securitate argumente care susțin, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Vilatudor.ro.

Garanție Și Returnare

Noi oferim 1 an warrantity. Am testat toate produsele înainte de nava, va garantam 100% de lucru. Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile). Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare. Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la china pentru locația dvs.). După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim. După ce vom obține elementul retur, vom trimis înapoi cât de repede sporturile. Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe care cumpărătorul este parte.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte improtant pentru afacerea noastră de dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Sistemul nostru revine automat la fel de feedback pentru a vă după ce a primit Feedback-ul dumneavoastră Pozitiv. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Compatibil Model de iPhone iPhone X
Compatibil Marca De Telefon Apple iPhone
Caracteristici Ultra-subțire,rezistentă la Zgârieturi,Ușor de instalat
Pachet Da
Utilizarea Telefon Mobil
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Edge-to-Edge Acoperire Da
Nume De Brand Reparații Geek
culoare Alb, Negru, Transparent
Material 2.5 D Full Size
Tip Corp Plin Cu Film

Produse similare