2 Buc Crema de protecție Solară Spf 90++ Hidratare a Pielii Proteja Cremă 80g de Îngrijire a Feței Previne Deteriorarea Pielii, Elimina Pete Pigmention

27.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


[xlmodel]-[custom]-[32395]

[xlmodel]-[custom]-[32395]

[xlmodel]-[custom]-[32395]

[xlmodel]-[custom]-[8888] Descriere Produs

Descriere Produs:

Produsul este un set de rezistent la apa , anti-transpiratie , ulei, izolare , protecție solară, anticearcan , a hrani , repara ca unul dintre produsele de protecție.

Principalele caracteristici sunt : izolarea de protecție solară , anticearcan , de umiditate (pentru a preveni deshidratarea și uscarea la suprafata pielii ) , reparații .

NR.DS51003 80ml Hidratare, protecție Solară SPF50 PA ++ ( Crem )

Conține factor de protecție solară , software-ul în suprafața pielii film protector, poate preveni izolare , filtrare, reflecție, împrăștiind lumina soarelui UVA , UVB Și praf atmosferic. De la soare pentru a preveni arsurile solare și îmbătrânirea prematură a pielii produce .

Extracte naturale și VC , Da pielii plin de substanțe nutritive, și poate hidratantă de albire a pielii, VE Ingrediente poate spori de protecție solară pentru a preveni arsurile solare și pentru a preveni pete generație .

Crema de piele antioxidanti , reduce mediu , UV și apă daune cauzate de astfel de factori . Între timp la repararea pielii deteriorate .

O protecție eficientă a suprafeței de hidratare a pielii factor nu s-au uscat musculare , prevenind astfel descuamarea pielii.

Formula speciala face ca produsul delicat, confortabil după ce nu astupa porii . Sprijin facial strălucire , în timp ce produsele sunt impermeabile , anti - transpiratie rol în joacă în aer liber în apă nu se teme de a cădea.

UVA , UVB Efect asupra pielii : arsuri solare , laxitatea pielii , pielea obosita , riduri , pierderea elasticitatii , uscata imbatranire , soare roșeață, solar , soarele peeling arsuri solare

Se aplică de piele : toate tipurile de piele și poate fi aplicată ușor pielea sensibila

Utilizare: curățare, tonifiere , aplicați o cantitate corespunzătoare uniform pe fata . Acesta poate fi folosit pentru scopuri de randare pe machiaj (chiar dacă, de asemenea, după tenul gras , țineți \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\u0026 pulberea nu provoca pierderi ) .

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[produse]-[43389]

[xlmodel]-[produse]-[43389]

[xlmodel]-[produse]-[43389]

[xlmodel]-[produse]-[43389]

[xlmodel]-[produse]-[43389]

[xlmodel]-[produse]-[43389]

[xlmodel]-[produse]-[8888] Va Place ...

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Țara/Regiunea de Fabricație China
NET WT 80ml
Ingredient ceai verde
Utilizarea Fata
Tip De Element Protecție solară
Nume De Brand Disaar
Numărul De Model MK170
Numărul Certificatului De 2014029129

Produse similare