NIGHTHAWK 0132 briceag VG10 lama din otel Damasc, lemn de santal + din oțel inoxidabil prelucrare camping cuțit de fructe EDC instrumente

116.59lei

Adauga la lista dorintelor

Scule De Mână

Descriere produs


DRAGI PRIETENI:

VĂ RUGĂM SĂ ADĂUGAȚI LA MAGAZINELE MELE PREFERATE !

VOM CONTINUA PENTRU A ÎNCĂRCA NOI PRODUSE.

Alte: oțel Damasc model și umbră naturală, mâner din lemn de diferite culori pentru a triumfa într-un fel! Lungime totala: 180 mm lungimea Lamei: 75 mm timp de Tratament: 105 mm latime Lama: 2.3 mm grosime Lama: 3 mm Cuțit de tratament: VG10Damascus oțel Greutate: 72g Sistem: Garnitura de Cupru + Film Duritate: 58 HRC Suprafata: Damasc. Prelucrare materiale: oțel + natural fin lemn de santal roșu Altele: cutie de lemn.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI INAINTE DE A CUMPARA:

1. Produs de culoare: deoarece culoarea de bunuri fotografice lumină și ecran de afișare diferite, va avea o anumită culoare, vă rugăm să înțelegeți. 2. datele de măsurare de eroare: pentru că este manuală a datelor instrumente de măsurare, acolo va fi o mica eroare! 3. Deoarece imaginea nu poate fi demonstrată pe deplin, toate să prevaleze în natură! Dacă vrei să afli mai multe informații despre produs, vă rugăm să ne contactați! Noi vă va oferi mai multe poze ale produsului.atunci când vă confirma nostru de livrare, deoarece platforma timpul de livrare este limitat, vă rugăm să ne răspundă cu promptitudine dacă nu puteți răspunde, vom expediate aleatoriu, vă mulțumesc! . 4. Ca producător schimbă ambalajul produsului, fără nici o notificare prealabilă, de origine, sau accesorii, compania nu poate garanta că clientul primeste exact aceeași imagine ca magazin de imagine, atașamentul este autentic și timpul este garantat. Cu mainstream nouă listă, în cazul în care magazinul nu este actualizat,vă rugăm să ne contactați!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 19cm x 9cm x 6cm (7.48in x 3.54in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Materialul Lama vg10 oțel damasc
Nume De Brand Nighthawk
Tip Pliere Cuțit Cu Lama
Material Mâner Lemn
DIY Consumabile Electrice
Numărul De Model NIGHTHAWK 0132 briceag D2 S35VN M390

Produse similare