YANRUO 3265 Cosmice Lumina Siam Spate Plat de Sticlă Coase Pe Pietre Și Pietre de Cristal Liber Strass Pentru Îmbrăcăminte Accesorii

84.58lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


YANRUO 3265 Cosmice Lumina Siam Spate Plat de Sticlă Coase Pe Pietre Și Pietre de Cristal Liber Strass Pentru Îmbrăcăminte Accesorii

Nume produs: Cosmic Coase Pe Strasuri Dimensiuni: 13x17mm 16x20mm 21x26mm Culoare: Light Siam Folosit: Saci de Haine Rochii Haine Bijuterii Forma: Plat Înapoi Navette Cal Ochii Strasuri Material: Sticla Nu din Plastic Hoels: Cu 2 Găuri de Cristal coase pe stras.Vă oferim acces la întreaga colecție de cea mai înaltă calitate de cristal, ornamente,acestea sunt libere elemente de cristal care poate fi folosit pe pungi,îmbrăcăminte,pantofi și alte accesorii,de asemenea, putem face diferite forme. Card Pack Ochi pe cel cu strălucire uimitoare Pietre coase pe cristale! Nu-ți genți de mână, haine, eșarfe și accesorii personale merită un pic de bling? Foloseste-ti imaginatia pentru a crea modele complicate de o uimitoare varietate de delicios de cristal culori, multi-dimensionale efecte și forme fabuloase, inclusiv rivoli, rotund, rose montees, și mai mult!

Politica De Returnare

dacă nu sunteți mulțumit cu produsul,puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni,de transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila toate returnati produsele,trebuie să fie în stare bună.acestea trebuie să fie în stare de resalable.Oamenii defecte nu sunt de garantare,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.

Feedback-ul:

1.Vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru fiecare, pentru a fi valoros client și privilegiul nostru.

2.Ne pasă de clienții noștri de valoare,și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

3.Dacă nu se satisface cu produsele,vă rugăm să căzut liber să ne contactați în timp,și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide ay disputa pe alibaba.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră .

Plata:

*Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

* acceptam diferite plăți de către T/T, Western union, Paypal și altele ca de mai jos .

Transport:

* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, mai mult de 5kg vom trimite EMS/UPS/DHL.Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.

* Produsele sunt bine ambalate cu bule de aer pachete, în mod Normal, puteți alege Vilatudor.ro standard shiping sau Vilatudor.ro premium . noi sprijinim de transport// UPS/DHL/FEDEX/EMS/TNT Rusia-Express SPSR , vă rugăm să permiteți-5-20zile pentru a ajunge la.

Timp de livrare:

---Par Avion: în General, aproximativ 1-3weeks în ASIA. West Euro, America De Nord.

---Par Avion: în General, aproximativ 1-4 săptămâni în America de Sud, orientul mijlociu, orientul Euro, Africa .

* Dacă vin peste sărbătorile legale, NU de transport maritim, vă mulțumesc pentru înțelegere.

---Un număr de Urmărire va fi trimis la tine prin e-mail după ce comanda dvs. a fost livrat.

* În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

---Produs va fi livrat în termen de 48 de ore de îndată ce plata dvs. verificate. Uneori e dat va fi o întârziere din cauza lipsei. Cu toate acestea, va vom informa prin e-mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 10cm (4.72in x 3.15in x 3.94in)
Forma cosmic
Technics Coase-Pe
Coase Pe Pietre Folosite Ca Accesorii De Îmbrăcăminte Haine De Design Rochii Spectacol De Costume De Baie
Nume De Brand YANRUO
Numărul De Model 3265 Cosmic
Stil Flatback
Tip De Produs Strasuri
Utilizarea Genti,Pantofi,Îmbrăcăminte
Pietre Tip Liber Strasuri
Găuri Două Concediu, Pietre De Cusut
Element Tehnic Coase pe placare Lustruit
culoare light siam
Stras Tipul Coase Pe Stras Adeziv Liber Strasuri
Dimensiune 13x17mm 16x20mm 21x26mm
Material Cristal de sticlă, nu de Plastic, Rășină Acril
Pachet 13x17mm 96pcs 16x20mm 45pcs 21x26mm 24buc
Element De Forma Cosmic Spate Plat Strasuri

Produse similare