Evolis R5F008S14 YMCKO panglica caseta de 300 de printuri 5 panouri pentru China Zenius Primatul Elypso

222.05lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Evolis R5F008S14 Panglică de Culoare - YMCKO - 300 de amprente

Note: vă Rugăm să ne contactați confirma Panglică de Culoare Modele!!!

Caietul de sarcini

Producător și produs #: Evolis R5F008S14 Culoare panglica cu 5 panouri: Galben, Magenta, Cyan, Negru și Suprapunere de Numărul de exemplare pe rola: până la 300 de Carduri durata de viata: pana la 3 ani Imprimante în cauză: Zenius, Primatul, Elypso

Descriere

Evolis R5F008S14 YMCKO panglici sunt folosite pentru imprimarea de o combinatie de imagini full-color și o culoare de text sau coduri de bare.

YMCKO panglici constau Y (galben), M (magenta), C (cyan), K (negru rășină) și O (suprapunere clar) cinci panouri.

1. Galben (Y), magenta (M) si cyan (C) panouri pentru imprimarea unui spectru complet de culori prin combinarea de culori, folosind diferite grade de căldură.

2. K panel este o rășină negru panou, folosit de obicei pentru tipărirea de text și coduri de bare.

3. O panel este un strat subțire, folie de protecție transparentă, care este aplicat pe întreaga suprafață de carduri.

Puteți utiliza Evolis YMCKO panglică pentru fiecare singur sau față-verso, imprimare color.

În plus față de standard de culori (Galben, Magenta, Cyan și Negru), YMCKO panglici aplica un lac protector pe carduri, pentru a menține o calitate înaltă a imaginii în ciuda utilizării sale frecvente.

Acest proces face posibil pentru a optimiza calitatea imprimate imagini și logo-uri cu o rezolutie de 300 DPI, care garantează prezentare expert.

Cărți tipărite, prin urmare, să fie utilizate pentru până la 3 ani. Caracteristici tehnice

Culoarea panglicii este de polietilen tereftalat (PET), cu strat subțire de acoperire de specialitate. Concentrația de colorant este foarte scăzută și sunt insolubile în apă. În procesul de imprimare au doar difuze la temperatura de peste 50°C. recomandări de Depozitare

Este recomandat să utilizați acest produs într-un an. Evita praful, lumina directă a soarelui, umiditate ridicată și temperaturi ridicate. Nu așezați în apropierea solvent sau alte substanțe chimice.

Evolis R5F008S14 panglici sunt special spate acoperit pentru a extinde de viață a capului de imprimare.

Evolis Codul De Regiune Management

În scopul de a pregăti viitoarele schimbări legate de Evolis logistic organizare, Zenius și Primatul imprimante au un cod special care specifică în ce regiuni din lume asociate panglici pot fi folosite.

Evolis împărțit planeta pământ în 3 mari zone (AMERICA, EMEA și APAC), care corespunde cu sistemul său de distribuție și 2 sub-zone din regiunea APAC, care sunt China și India.

Codurile de regiune și țările

AMERICA-AAA

Bermude, insulele Caraibe, Canada, America Centrală, Statele Federate ale Microneziei, Guam, Mexic, sri lanka, America de Sud, Statele Unite ale americii, teritoriile SUA

EMEA-EAA

Africa, Andorra, Albania, Armenia, Bosnia și Herțegovina, Belarus, Croația, Europa, Georgia, departamentele franceze de peste Mări și teritorii, Sfântul scaun, Islanda, Kosovo, Liechtenstein, Macedonia, Mauritius, Orientul Mijlociu, Monaco, Muntenegru, Noua Caledonie, Norvegia, Republica Moldova, Federația rusă, San Marino, Serbia, Elveția, Tadjikistan, Turcia, Ucraina

APAC-ASA

Afganistan, Australia, Azerbaidjan, Bangladesh, Bhutan, Japonia, Kârgâzstan, Kazahstan, Continentală, Asia de Sud, Maldive, Maritime Asia de Sud-est, Mongolia, Myanmar, Noua Caledonie, Pakistan, Sri Lanka, Taiwan, Turkmenistan, Uzbekistan, Coreea de Nord, Coreea de Sud, o mare parte din Oceania

S13 S14 - China, Hong Kong, Macao

S22 -India, Nepal

La nivel mondial ANA Informale termen care înseamnă "lume".

Cum să știu uz de dreptul codul de regiune?

Există două moduri de a verifica utilizarea de dreptul de cod de regiune.

Înainte de a începe cu imprimanta

Imprimanta codul de regiune este indicat pe ID-ul de imprimanta eticheta de pe cutie externă. Panglica codul de regiune este indicat în panglică numărul de o parte, pe ultimele trei cifre. Această parte este imprimat un număr de pe panglica caseta etichetă, precum și pe drop-în caseta etichetă.

Cele două coduri trebuie să fie similare cum este indicat mai jos:

Codul de regiune management, imprimantă și panglică cod

Notă:

- Panglici cu ANA cod poate fi folosit pe toate imprimanta coduri de regiune.

- Panglici cu ASA, S11 și S22 coduri pot fi folosite numai cu ASA printer codul de regiune

În orice moment atunci când se utilizează imprimanta

În Evolis Premium Suite Print Center, în "Panglica" tab-ul, numărul și tipul de panglică este indicat. 'Panglica nu este valabil' mesaj înseamnă că codul de regiune nu este adecvată între imprimantă și panglică.

Ce se întâmplă dacă imprimanta și panglică codurile de regiune nu sunt adecvate?

Verificați tabelul cu țările de mai sus și veți vedea că există 3 mari regiuni și 2 sub-zone. Regiune AMERICAS panglici nu va funcționa în Regiunea EMEA, Regiunea EMEA panglici nu va funcționa în Regiunea APAC. Pe scurt, regiunea în care panglica a fost achiziționat poate "doar" fi folosit pe imprimanta din acea regiune. Vă rugăm să contactați un Evolis Reseller din regiunea dumneavoastră pentru a obține corespunzătoare panglici.

Termeni de vanzare

GARANȚIE

1.Un an Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 10cm (5.91in x 4.33in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Numărul De Model R5F008S14
R5F008S14 panglică 300 de amprente
Aplicabile Echipamente Evolis Prbble imprimante
Tip Panglica
Nume De Brand EKARWELT
culoare YMCKO
Dimensiune 80*300
Locul de Origine Franța
Caracteristică original

Produse similare