En-gros de Două Nume Inimile Colier Gravat Inițială Inimile Mama Pandantiv cu Piatra de Argint plin de grație Mama Colier

72.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


NOTA!~ Stimate Client bine ati venit la magazinul nostru: Profesionale personalizate fabrica de bijuterii !~ Magazinul nostru Min scopul este de 1-5 Bucati (se pot amesteca diferite bijuterii personalizate ) 1. DHL freight 18.5$ indiferent de cât de multe piese de ordinul 2.Producerea timp de 3-7 zile lucratoare ,timp de Livrare 3 zile lucrătoare de transport DHL transport,Veți primi timp de 10 zile lucrătoare de IMPORTANT! Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,și orice problemă înainte de a pleca feedback-ul .vă rog, amintiți-vă să ne contactați în primul rând!!(e-mail ,mesaj,TradeManager ) Ne va rezolva toate problemele tale!****** Frumos birthstones și personalizate gravura vin împreună pentru a crea Inimile noastre pentru Totdeauna Un Colier cu Birthstones. Selectați până la două birthstones și două gravuri de a face aceasta piatra colier special și semnificativ. Ne place acest colier inima și știm că veți prea! Este cadoul perfect pentru a da la un alt important pentru a arăta cât de mult înseamnă pentru tine! Acest gravate colier inima cu birthstones este făcut din Argint 0.925 și atârnă pe un Argint Șirag de mărgele Lanț. Materiale: Argint 925 Culoare:Argintiu Scrisoare : până la 12 litere pe fiecare nume Dimensiune Pandantiv: 3 cm*3 cm(1.2 INCH*1.2 INCH) Pandantiv Grosime : 1,2 mm (0,047") de Lungime Lant: 14" 16" 18" 20" 22" Greutate : 7,1 G

Culoarea de Ziua de Piatră:

Ianuarie

Februarie

Martie

Aprilie

Poate

Iunie

Iulie-Ruby

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

****Vă rugăm să ne spuneți ce piatra iti place sa pun pe colier în 24 de ore după ce a plătit. Sau vom face cu culoarea implicită.

CUM DE A COMANDA:

Vă rugăm să lăsați o notă atunci când face o comanda pentru numele și birthstones vrei .

TRANSPORT:

Permite 3-7 zile pentru producție.

Timpul de livrare în funcție de unde vă aflați:

DHL Timp de Livrare: 4-7 Zile

==============

Prin urmare, ne strict adere la următoarele politici:

*Orice corectare sau de anulare a comenzii trebuie să fie solicitate în termen de 24 de ore de la cumpărare, în scopul de a nu suporta orice taxe suplimentare sau taxe de anulare.

*După 24 de ore, orice corecții va necesita o suplimentare de 40% comision, înainte de lucrarea este finalizată și orice anulare va duce la un 40% taxa de reținut la final de rambursare.

==============

Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu acesti termeni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 8cm x 9cm (5.51in x 3.15in x 3.54in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Metale De Tip Argint
Lungime lant 14"/16"/18"/20"/22"
Numărul De Model SN27876344
Stil Trendy
Pandantiv Grosime 1,2 mm (0,047")
culoare Argint
Forma\model Geometrice
Nume De Brand AILIN
Colier Tip Pandantiv Coliere
Gen Unisex
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Greutate 7.1G
Fine sau de Moda Moda
scrisori până la 12 litere pe fiecare nume
Tip De Element Coliere
Dimensiune Pandantiv 3 CM*3 CM(1.2 INCH*1.2 INCH)
Material Argint 925

Produse similare