D2 cu 2 temperaturi Anvelope mai Calde culori si dimensiuni si logo-ul personalizat de incalzire rapida pentru Motocicleta 2 buc anvelope

843.73lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest lucru este pentru D2 versiune. Avem, de asemenea, Non-digitale, D3, C6, V5 versiuni pentru motociclete în magazinul nostru. Non-digitale: o temperatura numai. D2: două temperaturi D3: trei temperaturi C6: cu control al temperaturii cutie fixe pe mai cald. V5: cu temperatura cutie de control independent.

Performanța este același ca și element digitală,dar t că prețul este scăzut ca analog element. În primul rând,vă rugăm să ne furnizați următoarele informații atunci când comanda: fata si spate dimensiunea anvelopei în format de 190/55/18 etc; Culoarea Dorita; Tensiune de țara dumneavoastră, dacă acesta nu este în statele UNITE ale americii; Ta adresa detaliate, inclusiv numărul de telefon; 1 * JPG fișier(e o opțiune. puteți avea propriul dvs. logo-ul. Dacă nu aveți propriul dvs. logo-ul echipei, pur și simplu, puteți imprima NUMĂRUL tău, sau ai putea chiar imprimare rece caractere Chinezești sau motocicleta model ca R1 etc; VEȚI PLĂTI 30 de dolari in plus pentru logo-ul propriu)

D2 anvelope de încălzit au fost modernizate la standardul de pneuri încălzit cu dual temperatura termostatului.

D2 anvelope încălzit permite utilizatorului pentru a seta temperatura dorită a Ridicat sau Scăzut pentru diferite condistions; Înaltul modul de control a temperaturii la cca. 80C și modul Redusă la aprox. 60C.

Mare mod este bun pentru pneuri slick și vreme bună stare; Și modul de Scăzut este bun pentru zile negre și pentru a menține anvelopa cald;

D2 anvelope încălzit de vin cu 60 de zile banii înapoi garanție de 24 luni(12 luni mai mult decât CHR) , 25 de minute se încălzească garantat; salva 65%; Accepta Etichetă Personalizată(taxe suplimentare se aplică)

Important:

1. Nu offendence de drept de proprietate; De exemplu ,nu putem pune logo-ul de alte marci;

2. Culoarea de imprimare și culoarea dorită anvelope mai cald ar trebui să fie considerat de unul singur.

3. Odată ce comanda este procesul, acesta nu poate fi schimbat;

4. Acest lucru este pentru D2 pneu cald. Întreba dacă ai nevoie digitală sau non-digitală.

BATE CHICHEN HAWK RACING ÎN STABILIREA PREȚURILOR/PRET; 12 LUNI DE ÎNLOCUIRE; 24 DE LUNI GRATUITE DE REPARARE;

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 45cm x 45cm x 20cm (17.72in x 17.72in x 7.87in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Tip De Material Aluminizată, Nomex
Articol Greutate 5kg
Tip De Element Anvelope Instrumente De Reparare
Nume De Brand Bursig.com
Caracteristici Speciale încălzirea anvelopei

Produse similare