Unisex Latex capota masca de cauciuc deschide gura și ochii cu mesa plus dimensiune vânzare Fierbinte Personaliza serviciu

229.88lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Q:de Ce haine din latex nu este lucios?

A:material latex nu strălucitor în sine.Să strălucească, vă recomandăm să folosiți un silicon pe bază de polonez sau latex ulei special, cum ar fi 'Eros Bodyglide" sau " Eros Cult Dressing Ajutor

Q:de Ce au haine din latex miros?

O:Pentru că latex este lipit cu un adeziv, mirosul este latex, materiale și lipici.Ea poate fi redusă după curățare.

Q:Ce face haine din latex nu este curat, atunci când a primit?

O:Am aplicat talc pe suprafața de haine din latex, folosit pentru a proteja haine din latex ,astfel încât aveți nevoie pentru a curăța înainte de a purta.

Q:Cum de a purta?

R:În general latex hainele sunt concepute pentru a fi etanș. Prin urmare, ele pot fi dificil de a pune pe fără ajutorul unui lubrifiant.Folosesc un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi "Eros Bodyglide" sau "Eros Cult Dressing Ajutor". Aplicați un strat subțire de acoperire la interior din îmbrăcăminte și de piele dacă este necesar.

S-ar putea ca:

2015 noua moda Latex capota masca de cauciuc deschide gura și ochii cu mesa plus dimensiune vânzare Fierbinte!

Acoperire completă latex capota cu peruca, cu fermoar la spate.

Caracteristici

-Cea mai bună calitate în jurul valorii de 100% satisfacție de garantare!

-Preț competitiv pentru masca.

-Direct fabrică pentru a produce. Vrious modele pentru masca latex.

-0.40 mm grosime-nivel ridicat de flexibilitate (0,3 mm,0.6 mm,0.8 mm-1mm sunt de asemenea disponibile).

-Negru (alte culori sunt de asemenea disponibile).

-Fermoar la spate, cu gaura de păr.

-Toate dimensiunile sunt disponibile. Personalizare este foarte binevenită.

-MOQ este 1 buc pentru fiecare element, timp de plumb este în 12days.

Adevarat Spectacol

Bine ati venit

-Avem 5 ani de experiență în a face latex produs.

-Suntem direct fabrică care ne poate furniza bunuri cu cel mai bun pret de baza pe nivel ridicat de detalii.

-OEM & ODM ordinele sunt binevenite.

Modele Personalizate

1. Custom-made este foarte binevenit. Te simți mereu că off-raft dimensiunile nu se potrivesc bine? Vin la noi și ne informa de dimensiuni dumneavoastră, atunci veți găsi ați cumpărat ceva într-adevăr ti se potriveste.

2. Dacă vedeți ceva sunteți interesat în catalogul nostru, și cred că ar fi perfect dacă aveți nevoie doar să fie schimbat un pic, vă rugăm să ne contactați și de a obține ceea ce îți place cu adevărat.

3. Dacă n-ai găsit nimic ați fost în căutarea pentru, vă rugăm să e-mail-ne ideea ta (o poza sau schita va fi cel mai binevenit), și hai să facem lucruri bune împreună.

Anunț Important

1) vă Rugăm să confirmați culoarea și dimensiunea înainte de a emite ordine.

Despre Culoare: Ai putea alege culoarea ta preferata din graficul de culori,inclusiv principalele culoare si tapiterie culoare.

Despre Dimensiunea:

(a) Ai putea alege standard marimea-- XS, S, M, L, XL, XXL. Asigurați-vă că să ne spui sau lăsați mesaj de Sex, Inaltime, Greutate si BWH (Bust, Talie, Șold) în avans!

(b) Dacă preferați produs ti se potriveste mai bine, vă rugăm să luați de măsurare de tine în funcție de imagine vă arată cum să măsoare și să completați formularul de mai jos. Te rog măsură luată împotriva piele (fără a purta mai departe).

2) prețul De pe site-ul nostru este același pentru marimea XS, S, M, L, XL, grosimea este de 0,4 mm . Va fi diferit dacă aveți nevoie de alte dimensiuni sau grosimi. Vă rugăm să ne contactați înainte de plata.

Notificare

-Ca elasticitate diferite de material, poate exista o abatere de aproximativ 3-5cm,vă rugăm să completați în înălțime și BWH(Bust, Talie, Șold), în "Instrucțiuni Speciale "

-Culoarea produselor poate diferi de imaginile prezentate din cauza stare de iluminare, unghi de fotografiere, alt monitor si etc.

-Nu utilizați detergent și înălbitor pentru rufe.

-Purtatorul de greutate ar trebui să fie mai mică de 150 kg. -Culoare Chart -Size chart-Cum să se măsoare

Poartă

În general latex hainele sunt concepute pentru a fi etanș. Prin urmare, ele pot fi dificil de a pune pe fără ajutorul unui lubrifiant. Există 3 metode principale de pregătire latex catsuit pentru a purta.

(1) Ușor de praf interiorul hainei cu talc înainte de a pune pe, pentru că fără stăpân talc și praf este foarte vizibil împotriva cauciuc.

(2) Folosiți un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi "Eros Bodyglide" sau "Eros Cult Dressing Ajutor". Aplicați un strat subțire de acoperire la interior din îmbrăcăminte și de piele dacă este necesar.

(3) O a treia metodă de a reduce sau elimina frecare mare din latex atunci când dressing este de a clorurate de cauciuc.

Cauciuc pot fi marcate cu ușurință sau sfâșiat cu unghiile dacă forța excesivă este utilizat atunci când trăgând de pe îmbrăcăminte. Asigurați-vă că haina este bine lubrifiat sau talced. Ați putea dori, de asemenea să poarte o pereche de mănuși ușoare de bumbac pentru a evita orice daune

Atunci când manipularea latex cu mâinile goale, asigurați-vă că acestea sunt curate înainte de a veni în contact cu dvs. de îmbrăcăminte. Fi conștienți de faptul că de cauciuc pot fi colorate permanent maro dacă intră în contact cu cupru, alamă sau bronz - ai grijă cu monede de cupru

Nu expuneți niciodată latex pentru uleiuri esențiale

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 3cm (15.75in x 11.81in x 1.18in)
culoare Negru
Material 100% latex natural
Gen Unisex
Nume De Brand Zlatameer
Tip De Alimentare Servicii de OEM
Numărul De Model LM009
Dimensiune XS, S, M, L, XL
Utilizare Specială Costume
Ambalare Kraft punga cu bule
A făcut Lipite de handmade
Locul de Origine Zhejiang, China
Stil Moda
Grosime 0,4 mm
Tema Fetish

Produse similare