Câine De Carbune De Bambus Câine Decor Bambus Cărbune Sac Masina Papusa Activat De Carbon Nano Formaldehidă Aroma Odorizant Auto

88.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Creative Odorizant Solid Nano Cristale Minerale Drăguț Odorizant Auto Simulare Pisică Câine Cărbune Sac De Masina/de uz Casnic Auto-styling Decorare NR.3664

Drăguț Odorizant Auto Simulare Pisică Câine Cărbune Sac de Auto-styling Decor

Funcții speciale: În plus față de formaldehidă, eliminarea mirosurilor, aer curat; sănătatea Mediului, Moda drăguț ;

Elementul Material: Nano Cristale Minerale, lenjerie de pat;

Dimensiuni: 22cm * 17cm * 7cm;

Material de umplere: Nano Cristale Minerale;

Spalare: Nu se spală;

Această ornamente, foarte drăguț, de obicei, pot fi plasate în mașină, în același timp, puteți, de asemenea, acasa, la birou și în alte locuri. Pentru ca viața ta să aducă plăcere să vă însoțească

Nano cristale minerale este un pur material natural, fara miros, curat, fara praf. Acesta constă dintr-o varietate rară minerale naturale sepiolit, attapulgitul, pământ de diatomee (diatomee noroi) și alte configurare se face prin intermediul tehnologiilor moderne. sănătoase de protecție a mediului, fizică adsorbție puternic, pentru a preveni poluarea secundară.

Rapoartele de inspecție, recepție deschisă 24 de ore, o îndepărtare, 94% formaldehidă, benzen și 93%

Cristal Mineral comun carbon activ față, nano-cristale și alte dăunătoare formaldehidă adsorbție rată mai repede comparativ cu carbon activat, efectul este mai puternic; în plus, carbon activat negru și murdar, nano cristal mineral este un material natural, fara miros, curat, fara praf.

Dacă aveți întrebări și / sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. ne va răspunde la tine în 24 de ore în timpul nostru de lucru 8:30-6:00pm la Beijing(luni-sâmbătă)

1. Va vom trimite comanda (în funcție de cantitatea de comanda) in 3-7 zile de la plata. 2. Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare și numărul de telefon. Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare. Trei. Vom pune în evidență unele zile de livrare, te rog să mă ierți. 4. Site-ul de urmărire: www.17track rețea /.

Notă: 1. Nu avem clar datini și obiceiuri. 2. Loturi diferite pot avea diferite umplutură. Trei. Vă rugăm să verificați cu atenție detaliile proiectului (dimensiune, culoare, stil), și apoi comanda. 4. Imagini de produs sunt luate în natură. Dar adevăratul proiect poate avea o imagine ușor diferită. Cauzate de monitor și luminozitatea de lumina. Vă rugăm să înțelegeți. Multumesc!!!

1. Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să ne dea feedback-ul dumneavoastră. 2. Orice problemă, vă rugăm să ne contactați, și nu lăsați un feedback-ul rău. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice dispute.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 22cm x 18cm x 8cm (8.66in x 7.09in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Forma Desene animate
Caracteristici Speciale eliminarea miros, în stare proaspătă airApplication
Lățime Produs 17cm
Tip De Element Odorizant
Tip animale de companie câine
Înălțime Element 7cm
Tip De Material Nano Cristale Minerale
Element De Lungime 22cm
Articol Greutate 300g
Numele Modelului Desene animate câine de companie
Element De Volum 100g

Produse similare