Doamna de moda Mare Refuz Pălării de Paie Gol Afară de Plajă, Pălării de Soare pentru Femei de Vară Pălărie Floppy Sombrero Capace de pălării de soare

25.23lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


Produsele Mare Margine Largă Pălării de Paie Solid Bowknots Plaja Pălărie la Modă Doamnelor Palarie de Soare de Vară Capace Puf Floppy Sun Capace Greutate 60g/buc Model Tip

Material Solid Paie De Culoare Negru/Alb/Roz. datorită diferite de afișare și loturi diferite de produse, de culoare de elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere. Sezonul De Primavara/Vara/Toamna/Iarna Caracteristică

1.potrivit pentru zi cu zi poartă,pentru primavara,vara,toamna și iarna poarta 2.materiale de înaltă calitate și manopera rafinat 3.material de bumbac,moale si confortabil touch

1.Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile lucrătoare, să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi de zi cu zi.

2.Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de a plasa comanda, odată ce elementul a fost expediat nu putem schimba adresa.

Observație : Pentru valoarea comenzii mai puțin de 5 dolari, vom trimis prin China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus, care nu pot fi urmărite în țara de destinație.

Atunci când comanda mai mult de 5 dolari, va transport gratuit prin ePacket(numai pentru SUA) sau China Post Aer Înregistrat Mail.

Dacă doriți să-l expedieze prin ePacket(numai pentru SUA) sau China Post Aer Înregistrat Mail pentru comanda de mai jos $5, taxa de transport este de aproximativ 1.8 dolari pentru fiecare comanda. Poti adauga taxa de transport de pe magazinul nostru cu graficul și locul comanda împreună.

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii.Vă rugăm să ia câteva secunde să ne lăsați un feedback pozitiv(5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

2.Dacă orice probleme pentru comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative (1-2 stele)feedback-ul .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vă mulțumesc!

1.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

2.Vă rugăm să luați fotografii clare defectului, apoi trimite-le la noi astfel încât să putem verifica.

3.Ne va acoperi costul de transport maritim regulat dacă elementul este identificat de noi cu defect sau nu ca publicitate. Sau putem oferi o rambursare pentru tine.

4.Acceptam, de asemenea, de schimb sau de a returna daca nu esti multumit de produs, dar taxa de returnare ar trebui să fie plătite de tine.

1.Dacă aveți orice întrebare pentru articol, nu ezitați să ne contactați înainte de a plasa comanda.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice litigiu.

3.Dacă achiziționați protecția timpul se scurge dar tot nu primesc articol, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta să prelungi durata de protecție a elementului.

4.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde cât mai curând posibil.Vă rugăm să permiteți un pic de întârziere din cauza jet lag sau de sărbători. Vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Model Tip Solid
pălărie margine 17 cm
culoare ca imagine
Circumferinta Capului 58 cm
Tip Pălării De Soare/Palarie De Soare
Sezon Primavara/Vara/Toamna/Iarna
Material Paie
Numele Departamentului Adult
Stil Fashion/Casual/Drăguț
Tip De Element Pălării De Soare
Ocazie Casual/Cadouri/În Aer Liber /Bloc De Soare
Numărul De Model 70FMZ158
Greutate 60 g
Gen Femei
Nume De Brand gemvie

Produse similare