MAKARTT 500 BUC Scurt Stiletto Clar Ascuțite se Încheie Complet Acoperi Clar False, Sfaturi de Unghii Acrilice Pentru DIY și Saloane de Unghii A0462

892.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Franceză Clar Ascuțite Se Încheie Complet Acoperi Clar Stiletto Unghii False Tips

- Culoare clară

-ABS materis

-500 sfaturi în sac

- 10 dimensiuni

Packae include:

1 pachet X 500 clar francez, plin de acoperire ascuțite se încheie sfaturi

Caracteristici:

Materiale de înaltă Calitate - unghiile sunt realizate cu materiale de înaltă calitate ABS, care este destul de robust și rezistent pentru a dura aproximativ 2 săptămâni. Ce e mai mult, ABS este un fel de sănătos și prietenos material, nici miros și nici toxic pentru corpul tau sau unghiile, oferindu-vă o în condiții de siguranță și confortabil de unghii face experiența.

Unic de Design de Moda - Acestea puternică unghiile false sunt proiectate cu o culoare clară și completă a acoperi ascuțite-formă se încheie cu moderată lungime și grosime. Le poti purta mult timp sau le-clip scurt. Ușor de a modela, de fișiere, de vopsea si se aplica cu adeziv și lac de unghii decoratiuni, face sfaturi magice și elegant.

De Dimensiuni variate - De 500pcs clar unghiile false ofera 10 dimensiuni diferite, cu 50 de cuie de fiecare dimensiune care se potrivesc cu cele mai multe degete, care este numerotat 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, astfel încât acestea sunt ușor pentru a urmări, și convenabil de a alege dimensiunea potrivită care se potrivește fiecare deget.

Aplicație practică - ascuțite se încheie complet acoperi unghiile artificiale vine cu aplicații practice. Ele sunt mari pentru ambele unghii profesionale de specialitate sau nail art elev, potrivit pentru saloane de unghii și unghii DIY arta de la domiciliu, minunat cadou pentru sotia ta, prietena, mama sau surori, și excelent pentru Halloween/Craciun/Petreceri/bal mascat/etc.

Folosind Sfaturi - trebuie Doar să utilizați o perie pe unghii adeziv astfel de unghii este complet acoperit, acest lucru face sfaturi rămână mai mult. Pornind de la cuticula, apăsați pe și mențineți apăsat timp de 5 secunde. Fișier și forma cuie noi, dacă este necesar. Nu se spală de mână la 2 ore, atunci când le porți Noi de unghii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 Pachete/lot)
Greutate Pachet 10.0kg (22.05lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 12cm (7.87in x 5.91in x 4.72in)
Cantitatea 500 buc
Numărul De Model A0462
Material ABS,Alte
Tip De Element Unghii False
Dimensiune 500 pcs
Tip Plin Sfaturi De Unghii
Unghii Lățime ca spectacol cinematografic
Nume De Brand Makartt
Lungimea Unghiilor ca spectacol cinematografic
Cerere Degetul

Produse similare