Completați Felicitare Kit 15 Cărți Incepator DIY Carte de a Face Provizii de Kit

51.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la cel Mai bun Salut Magazin !

Completați Felicitare Kit 15 Cărți Incepator DIY Carte de a Face Provizii de Kit

****CUMPARA MAI MULTE CĂRȚI ,VĂ VA SALVA MAI MULT ****

***DACĂ AVEȚI NEVOIE DE A CUMPĂRA ÎN VRAC PENTRU PLS INTREBARE NE PRIN E-MAIL***

Produs: DIY Kit Card

Pachet Dimensiuni: 290 x 210 mm

Card Dimensiuni: 115 mm x 170 mm

Dimensiune plic: 127 mm x 180mm

Material: Carton,înfrumusețarea kit

Meșteșug: Imprimare,frige

Net Greutate: 0.45 kg per pachet

Detalii kit; **Model carduri de x 15 (5 culori x 3)

**Hârtie dungi x 1 **Ornamente x 6

**Panglică x 2

**Alb Plicuri x 15

**Decoupages x 5

Este atât de ușor pentru tine de a face o carte fantastică pentru cineva speacial,kit-ul va permite să te exprimi liber. Aceste ornamente pot fi, de asemenea, atașat la cărți,cadouri,și orice doriți pentru a decora. Această listă este pentru DIY 15 carduri si plicuri. *** Veți primi acest element bazat pe selectați,dacă a achiziționa acest produs ajunge pana la 3 loturi vei primi 10% reducere de pret*** PLATA:

1.Vilatudor.ro systerm accepta metoda de plata incluse Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

2.Vă rugăm să folosiți adaugă în coș dacă ar cumpăra cel puțin 2 elemente și să plătească împreună. 3.Vilatudor.ro systerm va confirma plata nevoie de 1-2 zile,coletul va fi trimis doar după ce plata dvs. a întâmplat că. 4.Dacă încă nu știi cum să-l plătească ,vă rugăm să faceți clic pe aici de TRANSPORT maritim: 1.Transport gratuit politică prin China Post Air Mail va fi trimis în termen de 2-5 zile lucrătoare,numărul de urmărire va fi furnizat.

2.Dacă cumpărătorul nevoie urgent de produse vă rugăm să ne contactați,trebuie doar să plătească suplimentar taxa de livrare,vom în funcție de cerere trimis dacă prin TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express.

3.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul maritim. Se ÎNTOARCE: 1.Dacă sunteți nemulțumit cu coletul tau,pls contactati-ne cu 7 zile de la primire. 2.Retururile sunt acceptate numai dacă elementul este neutilizate în ambalajul original. FEEDBACK: 1.Dacă ați primit coletul(e) vă rugăm să completați comanda dvs . 2.Nu acceptăm neutre sau rele feedback-ul, dacă aveți orice întrebări,pls contact cu noi, în primul rând, vom încerca cel mai bun pentru a rezolva problema bine. 3.vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări.

Despre Noi: Situat în Longgang Town,Wenzhou city în China ,este un loc care se specializează în produse de Imprimare,produse din Hârtie,produse din Plastic din china.Longgang Town fi numit Chineză cadou city, China imprimare oraș.multe produse O mulțime de produse din hârtie, produse din plastic si imprima produselor din producția exportată peste tot în lume.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 32cm x 25cm x 4cm (12.60in x 9.84in x 1.57in)
Tip De Unitate Pachet
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
vacanta
Ambarcațiuni Imprimare,frige,Muri tăiate
Muzica No
Element Stare De Brand Nou
Model Pliere Tip
Numărul De Model CM024
Pentru DIY cadou,fă-ți propriul card
Locul de Origine Shanghai, China (Continentală)
Produs kit card
Tip Carte De A Face Provizii
Material Carton,înfrumusețarea
Dimensiunea Pachetului 210 x 290 mm
Stil DIY de luare de Card kit
kit inclus 15 carduri cu plicuri
Nume De Brand ENO Salut

Produse similare