Basme Alba ca Zapada Solid 14K Două tonuri Naturale de Aur Diamant Cercei Stud Pentru Femei Fulg de nea de Logodna cu Diamant Cercel

2 418.28lei

Adauga la lista dorintelor

Cercei

Descriere produs


AULEEZE Bijuterii: Suntem profesional de producător de bijuterii care au 21 de ani de experiență în producția de bijuterii. Noi credem că cele mai bune lucruri sunt încă făcute de mână. În AULEEZE, misiunea noastră este prin asistență de specialitate și formare, pentru a vă oferi cea mai bună calitate de diamante și cele mai valoroase bijuterii, clar îndoiala ta simțiți-vă liber să mă duc să cumpăr. Bijuteriile noastre sunt lucrate cu materiale superioare și inspectate împotriva excepționale standarde de calitate. Suntem siguri că nu veți găsi o mai cost-eficiente diamant sau o bucată de bijuterii. Prin achiziționarea de AULEEZE,sunteți în stare să taie toate așa-numitele "Intermediar" care să ne permită să treacă de economisire direct pe tine. Acest lucru este întotdeauna vom insista pe a face.

Atenție: pentru fotografiere sau pentru a afișa și alte motive, cum ar fi avut loc cu poza culoare material nu este la fel ca ușor, vă rugăm să ia fizic design si culoare va prevala.

Brand: AULEEZE Bijuterii

SKU: AUE021

Metal Tip: lemn Masiv de 14K Aur Galben, Solid 14K Aur Alb

Aur Gram Greutate: Aproximativ 4,2 g o pereche

Înălțime: 13.8 mm

Lățime: 13.8 mm

Tip De Piatră: Diamante Naturale

Piatra Total Carate Greutate: 0.54 cttw

Total Nr. De Diamant s: 82pcs

Setarea Tip: Deschide Setare

Ocazie: Aniversare / Zi / Nunta / Cadou / Petrecere

Cadou Pentru: Mama/Sotia/Logodnica/Prietena/Fiica/Prieten De Sex Feminin

Puteți personalizate asta cercei cu alte materiale și metal, vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie.

Fiecare diamant este un miracol de timp și de loc și de șansă. Ca fulgii de zăpadă, nu există două sunt exact la fel. GIA creat primul, și acum la nivel global standard acceptat pentru a descrie diamante: Culoare, Claritate, Tăietură, și Greutatea în Carate. Astăzi, 4Cs de Diamant de Calitate este o metodă universală pentru evaluarea calității de orice diamant, oriunde în lume.

Culoare Diamant:

Diamant de culoare de evaluare, de cele mai multe pietre pretioase-diamante de calitate se bazează pe lipsa de culoare. Diamond D-a-Z culoare-scara de clasificare este industria este cel mai acceptat sistem de clasificare. O culoare clasa D este cel mai mare posibil, în timp ce Z este cel mai mic. Multe dintre aceste culoare distincții sunt atât de subtile încât acestea sunt invizibile pentru ochiul neantrenat; cu toate acestea, aceste distincții face o diferență foarte mare în diamant de calitate și preț.

AULEEZE vinde numai diamante culoare H sau mai mare rating.

Diamant Claritate:

Nu există două diamante sunt la fel. Un diamant cele mai distinctive caracteristici sunt incluziuni, mărcile care sunt de multe ori invizibile cu ochiul liber. Dar acest lucru și nu afectează un diamant de frumusete intr-un mod vizibil. Un diamant clasificate drept intern fără cusur va avea nici incluziuni, dar acest lucru este extrem de rare.

Diamant:

Cele mai multe diamante experții sunt de acord că reducerea este cel mai important dintre 4Cs. Taie mai presus de toate face diamante strălucitoare și scânteie. Și de toate diamantul 4Cs, este cel mai complex și dificil punct de vedere tehnic pentru a analiza.

Diamant Carate Greutate:

Carat de diamant în greutate este o măsură a cât de mult un diamant cântărește. Amintiți-vă că greutatea în carate și piatră prețioasă dimensiune nu sunt întotdeauna echivalente în acea piatră prețioasă dimensiune este, de asemenea, o funcție de pietre proporții precum și de greutate.

De ce Intreb pentru Produs Certificat?

Casele au fapte. Vehiculele au titluri și de înregistrare. Aceasta are sens doar că trebuie similare documentația pentru ceva la fel de prețios ca diamantul de cumpărare.

Un certificat de diamant, numit, de asemenea, un raport de clasificare a diamantului, diamond dosar, sau diamant document de calitate, este un raport creat de o echipă de specialiști în pietre prețioase. Diamantul este evaluate, măsurate și controlate folosind antrenat ochii, o lupă de bijutier, microscop, și alte industria de instrumente. Noi va oferim GIA și GDTC certificat pentru tine.

LA AULEEZE AVANTAJ 1. Depășește așteptările de calitate: Avem peste 10000 de certificate de bijuterii, materiale rafinate, si maiestrie. Calitatea noastră este definită de o mie de detalii și depășește în mod constant așteptările clienților noștri. De la proiectarea inițială la cea finală manopera, AULEEZE se află în spatele fiecare element. 2. Moissanite cel mai bun preț garantat Nostru moissanite prețurilor de obicei 20% la 30% mai mici decât concurenții noștri, veți primi cel mai bun si mai mic pret. Vom sta în spatele acestui standard cu moissanite programul de garanție de preț. 3. Bucurat de risc-free de cumpărături de călătorie: puteți cerut restituiri în termen de 7 zile când se începe din ziua în care ați primit-o. Te rog remarcat faptul că, toate returna un produs trebuie să le păstreze încă să fie bine și în condiții de siguranță. Și, tot de bijuterii personalizate nu sunt acceptate retur și restituiri, dacă nu există nici o problemă de calitate cu ei. Pentru că este unic care să aparțină doar unul singur, era foarte greu de găsit oameni să iubesc aceste bijuterii care la fel ca tine, așa că a refuzat să se întoarcă aceste bijuterii personalizate. Vă mulțumim pentru înțelegere. 4. Îndrumare de specialitate: Dacă aveți o întrebare sau de a cere ajutor, non-comandat de Diamante și Bijuterii Consultanții pot oferi îndrumare personalizată, fără cerință. Feedback în experiența Dumneavoastră de cumpărături este important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pe care feedback-ul în cât mai multe detalii posibile(cu poza). Ai nevoie doar de 1 minut este o modalitate foarte bună de a ajuta pe alții a face achiziții ca a ta! Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ,vom avea cu siguranta pentru tine pentru a rezolva aceste probleme pentru a asigura satisfactia dumneavoastra. Taxă de Import Ne-ar reduce valoarea declarată de la punctul de preț, care nu ar provoca fiscale în general. Cu toate acestea, unele

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 26cm x 21cm x 7cm (10.24in x 8.27in x 2.76in)
Tip De Unitate Pereche
Gradul De Culoare G
Gen Femei
Diamant Alb Culoare G
Greutatea În Carate Diamant 0.54 cttw
Ocazie Aniversare / Zi / Nunta / Cadou / Petrecere
Înapoi Găsirea Împinge Înapoi
Metale De Tip Multi-ton de Aur
tip de piatră 100% Natural Diamant Real
Claritate SI1
Certificat De Tip GDTC
Diamant Claritate SI1
Stil Trendy
Ștampile Metalice 14k
Forma\model Steaua
Forma de diamant Forma Rotunda
Fine sau de Moda Bine
Diamond Cut buna
Partea Piatra Nici unul
Cercel Tip Cercei Stud
Nume De Brand AULEEZE
Numărul De Model AUE021
Total Greutatea În Carate 0.54 cttw
Principala Piatră De diamant
Certificat Autoritatea De Bijuterii Certificat În Chineză
Cadou pentru Mama / Prietena / Sotia / Fiica / Prieten De Sex Feminin

Produse similare