90W Japonia Spirit de Reparații W800 ciocan de Lipit Electric 110~220V Interne de Căldură Tip Afișaj Digital Temperatura Reglabila

192.98lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet!

Origine: Japonia

Tensiune de intrare: 110 ~ 220V

Atenție: Există trei tipuri de acest ciocan de lipit electric, care este, respectiv, 60W, 90W, 120W , acest link este doar pentru 90W .

Caracteristici unice: 1. Shell-ul este anti-static funcție de material fibra de sticla, rezistent la uzura, rezistent la temperaturi ridicate, anti-static, anti-coroziune; 2. De dimensiuni mici, de lungime completă este de aproximativ 22 cm, diametrul este de aproximativ 2 cm de la strângerea de mână; 3. Display Digital, control al temperaturii precizia este de 1 grad; 4. având o temperatura de calibrare; 5. La nivel intern, încălzită de încălzire, de 5-10 secunde pentru a se topi staniu; 6. tripla izolare design, mânerul nu este fierbinte; 7. Universal 936 lipit sfat; 8. Temperatura de reglare este de 50 de ~ 480 de grade, și cu funcție de memorie, ușor de utilizat din nou.

Toate imaginile sunt fotografii reale:

Notă despre livrare:

Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare (Rusia 15 - 60 zile de lucru, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.

Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.

Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.

NOTĂ:

ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.

Feedback: Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Vilatudor.ro la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 8cm (9.84in x 5.91in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model W800-90
Dimensiuni Plin lungime 220mm
Temperatura De Stabilitate Excelent
Intrare Voltagle 110~220V
Putere De Ieșire 90W
Numele Spirit De Lipit
Temperatura De Ieșire 50~480 De Grade Celsius

Produse similare