HENGJIA 5pcs Lingura de Metal Spinner Momeli de Pescuit 16.5 G 10CM Spinnerbait Isca Artificiale Greu Lingura de Pescuit Pene Cârlig(SP102)

30.04lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Bine ati venit la

Descriere produs culoare: Ca imagine de Greutate: 16.5 G Lungime: 10 CM Material: Metal de Calitate: 5Pcs Ambalaj: Simplu Sac de Opp Pach

Detalii De Transport Maritim:

Cele mai multe elemente ne va livra în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. În general, timpul de expediere este intre 15-60 de zile pentru orice țară. Dar, uneori, este depinde personalizate diferite de rezolvare a problemelor. Uneori este lent. Uneori este rapid.Transport prin EMS,DHL, TNT sau FEDex sunt, de asemenea, disponibilă dacă doriți să plătiți un cost suplimentar.

Returnare și Rambursare: Dacă există orice probleme cu produsele noastre, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produselor.Dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau deschiderea unui litigiu, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, sau vom refuza de a face o rambursare. Pentru un produs defect vă rugăm să ne oferi imagini clare.

Feedback-ul: satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastră. În scopul de a oferi un serviciu mai bun, vă rugăm să nu lăsați nici negativ, feedback-ul neutru sau dispută fără comunicare.Noi credem că orice problemă poate fi rezolvată în mod corespunzător, noi nu vă va dezamăgi. Cel mai bun serviciu este viața noastră-timp de urmărire; doar simțiți-vă liber să ne contactați pentru orice întrebări. Vom face toate eforturile pentru a răspunde la toate anchete serviciul clienți în termen de 24 de ore din cauza de diferenta de fus orar.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip Momeală Artificială
Nume De Brand HENGJIA
Lungime 10CM
categorie Nada
Numărul De Model SP102
Poziția Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean De Pescuit De Plajă,Ocean Rock Fshing,Lac,Rezervor, Iaz,Râu,Flux
Greutate 16.5G

Produse similare