Artizanale de crăciun de Decorare Arta de Manichiură Argintiu Albastru Mix Dimensiune Unghii Sclipici Hexagon Manichiura Paiete UV Praf Flash Pulbere

23.13lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Artizanale de crăciun de Decorare Arta de Manichiură Argintiu Albastru Mix Dimensiune Unghii Sclipici Hexagon Manichiura Paiete UV Praf Flash Pulbere BL0709

Avem, de asemenea, alte culori și se amestecă dimensiune, vă Rugăm să alegeți unul care vă place, multumesc

Caracteristică: 100% de brand nou și de înaltă calitate decorarea Unghiilor Ușor să se aplice naturale sau unghii artificiale. DIY ușor Curățați suprafața de unghii, perie de polish de bază, și puneți-l pe unghii. Cu un sigiliu clar superior de asemenea, le puteți utiliza pentru a decora casa ta, telefon mobil caz, ochelari, facut card, body-art, etc. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, dar, am încercat tot posibilul pentru a păstra culoarea originală de sclipici. vă mulțumesc!

Greutate netă: 50g/100g/200g/500g(alegeți opțiunea)

Culoare: Ca Imagine Arată

Pachetul inclusiv: 1bag se amestecă praf sclipici

Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să rețineți:

-Acesta nu este inclus în taxele de import, impozitele, taxele în prețul articolului. Vă rugăm să verificați cu contry personalizate de birou ce costuri suplimentare vor fi adăugate. Este diferenta de la fiecare țară.

Transport:

Toate elementele vor fi dilivered în termen de 3 zile de lucru prin China Post Airmail atunci când plata este terminat. Elementele vor ajunge în 35-60 zile. Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii. Dacă nu puteți suporta perioada de livrare, vă rugăm să alegeți niște vânzători locali, multumesc!

Retur:

Coletul de retur trebuie să conțină toate ambalajul ORIGINAL, materiale si accesorii. Și vă rugăm să ne contactați înainte de a-l returna. Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 18cm x 3cm (5.91in x 7.09in x 1.18in)
Material Paiete unghii
Numărul De Model BL0709
culoare Stropul Albastru
NET WT 50/100/200/500g
Tip De Element sclipici unghii
Cantitatea 1 Bucata

Produse similare