Plin Masca Facială Respirator Mască Filtru Pentru Masca De Gaze Cu Ochelari De Pesticide Pintura Filtru De Carbon Masca De Vopsit Cutii De Gaz

62.21lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


brand introducere:

Noastre de vânzări la nivel mondial pentru magazine de fabrică, a suferit brand de asigurare a calității! Oferim cel mai bun pret, bun venit pentru a achiziționa cantități mari surpriză reducere! Vă rugăm să trimiteți E-mail la consultanți!

Am livrat peste tot în lume, dacă nu puteți alege de transport maritim în țara dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți un e-mail la consultant!

Masca structura: - un corp principal masca, cartușe, supapă de respirație și siret patru piese Material: masca: PVC cartușe de filtru: carbon activ. Greutate produs: despre Greutate 380G Pentru mediu: pentru expunerea la vapori organici, benzen și omologii săi, benzina, pesticide, acetonă, disulfură de carbon, eter și alte categorii de personal în industrie și agricultură Caracteristică: Formaldehidă, benzina, cetone fumatul pasiv, disulfură de carbon, benzen, vapori organici clasa de filtrare de gaze toxice, gaze toxice pentru a finaliza conversie de gaze nocive, pentru a transforma mediul dur de la un mediu de lucru adecvat, ușor de lucrătorii de lucru. Întreținere de produse: 1 masca de corp cu cald, curățătorie chimică alcool, nu expunerea la soare; 2. Măști și cartușe ar trebui să fie stocate într-curat, uscat și temperatura loc potrivit, adecvat, temperatura -20 ~ + 45 , termenul de valabilitate de trei ani. 3. Atunci când se utilizează o mască, cererea este sub 30 de apă caldă sau alcool curăță, se pun într-un ventilate, uscate și la temperatura mediului ambiant 0 ~ 35 , focul nu poate fi copt, expunerea la soare prelungită. Nu cu acizi și alte substanțe toxice amestecate. 4. Înlocuiți cartușul filtrului este nici un moment specific, sentimentul trebuie să fie înlocuit atunci când noile cartușe de miros atunci când sunt utilizate în funcție de specificul nevoie pentru a înlocui mediu de lucru simți mai mult aer proaspăt nu este imediat înlocuiți cartușul filtrului de departe de zona de lucru. Notă:Mască și ochelari de protecție - one de proiectare nu pot fi separate Masca 100% reale împușcat imagini:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 18cm x 6cm (7.87in x 7.09in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand BearHoHo
Numărul De Model bearhoho01

Produse similare