Transport gratuit 8-18KG Ca EASYRIG Vesta rig cu flowcine senină pescuit braț pentru DJI Ronin Nebula 3 AXIS gimbal ROȘU stacojiu

4 844.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


8-18KG Vesta de Pescuit amator cu flowcine senină pentru DJI Ronin Nebuloasă gimbal 3 AXE Giroscop Gyro steadicam DHL/EMS LIVRARE GRATUITA Vesta rig este made in China. Nu Suedia Easyrig. ÎNĂLȚIMEA de Vesta poate fi ajustat. Coarda de lungime poate fi reglată. Dar coarda de lungime limitată la cazul în care ați stabilit-o cu roșu buton

Vesta rig Sistemul este special proiectat pentru fotografi profesioniști care lucrează cu un echipament portabil. Vestrig poate fi folosit cu atât video și foto de film de greutate medie. Vestrig vă oferă avantajele ambelor o camera de mana si trepied montat aparat de fotografiat, de exemplu, cu viteza și mobilitatea portabil aparat de fotografiat, puteți obține în continuare de echilibru poze. Umerii si spatele sunt ușurată când sarcina este redistribuit la solduri – Vestrig vă ajută să se concentreze pe filmării propriu-zise. Nu vei suferi de o problemă la spate sau umeri ca de handheld normale de fotografiere și va fi capabil de a lucra pentru perioade mai lungi de timp. Respirabil tesatura si ventilate captuseala moale va face filmarea cu Easyrig confortabilă și plăcută. Easyrig va fi cel mai bun instrument atunci când faci sport, evenimente, documentare sau de știri - da, cu orice ocazie unde portabil aparat de fotografiat este necesar.

Pls rețineți că aparatul foto și 3 Axe stabilizator nu sunt incluse. Pachetul include: 8-18KG, cum ar fi Ușor platformă ușor de purtat vesta platformă pentru 3 Axis gimbal stabilizator * 1set flowcine senină braț pentru Easyrig * 1 BUC

Notă:

1. Dvs. de telefon valabil NICI pentru transport maritim este necesar. În caz contrar, putem garanta livrarea.

2. Prețul nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate. Vă rugăm să verificați Cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare.

3. Vom livra acest produs prin DHL/FedEx în statele UNITE ale americii, Canada, Europa de Vest, Austrilia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea, Asia de Sud-est și așa mai departe. Nava de EMS pentru Rusia .

Pls contactati-ne pentru detalii de transport maritim dacă din America de Sud și Orientul Mijlociu.

Garanție

1. NE vom concentra pe cele mai Bune de Calitate și servicii cu cea Mai buna Garantie, la Pret Rezonabil!

2. Oferim service în garanție 1 ani.

(1)Pentru mici reparatii sau înlocuiți un mic accesoriu, va vom trimite un accesoriu gratuit.

(2)Pentru grele repararea, vă rugăm să trimiteți produsul înapoi, vom trece la producator pentru reparatii. Odată ce repararea este terminat, vom posta înapoi la tine imediat. E un serviciu gratuit.

(3)va oferim durata de viață de serviciu tehnic.

Rambursare

Reveni pentru o Rambursare Completă (deducerea taxa de procesare) este oferit. Ne-ar oferi restituirea odată ce am primit pachetul, care este în original condiction.

În următoarele cazuri, ne-ar dori să schimbe dreptul de unitate pentru tine, fără nici o taxă, SAU te-ai întors pentru rambursare completă, inclusiv taxa de transport de returnare.

1. Putem livra elemente greșit pentru tine;

2. Online descriere a unui element este greșit, la momentul achiziției, de exemplu, listarea o funcție care este, de fapt, nu sunt acceptate;

3. Vom trimite bunurile în culoarea potrivită NUMAI în CAZUL în care clientul se specifică o culoare la alegere, în scopul de comentarii sau comentarii înainte de a comanda.

Pls rețineți că cumpărătorul plătește de returnare taxe, taxa de transport maritim nu este rambursabil.

Transport

Nava doar pentru a-ți confirmat Vilatudor.ro adresa.

Vă rugăm să verificați adresa de livrare cu atenție înainte de checkout, nu poate fi schimbat dacă pentru finalizată. Nava în termen de 1-4 zile lucrătoare după ce a primit plata. Prețul nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate. Vă rugăm să verificați cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare. Va vom informa cumpărătorii despre programul de transport maritim, dacă în afara programului normal de transport maritim de timp și să ofere numărul de urmărire, odată ce elemente au fost livrate.

EMS: 6-10 zile ; UPS/DHL/TNT/Fedex: 3-7 zile; ARAMEX/: 4-10 zile; Hongkong post: 10-20 de zile.

Feedback-ul

Cum ați cunoscut, feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru magazinul nostru . Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă simțiți noastră de produse și servicii este ok, sistemul nostru va face același lucru pentru tine în mod automat.

Dacă aveți orice problemă cu produsul & serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat. Vom încerca să rezolve cât mai curând posibil. Vă dorim un cumpărături fericit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 10.0kg (22.05lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 50cm x 30cm (23.62in x 19.69in x 11.81in)
Pachet Da
Capacitatea De Încărcare 8-18KG
Greutate 3.5KG
Stabilizator axa Nu Sunt Incluse
Numărul De Model EA8-10F
Nume De Brand JoyFoto

Produse similare