De la Serial la USB keyboard protocolul RS232 converti plug and play RS232 Du-te la Human Interface Device H ID

53.90lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Puteți utiliza acest convertor pentru a converti de ieșire de la dispozitive seriale, cum ar fi cititoare RFID, cititoare de coduri de Bare, cântare, controlere de joc, etc. pentru accidente vasculare cerebrale de la tastatură. Convertor cablu funcționează atât cu PC și MAC și se identifică ca o suplimentare (Human Interface Device)keyboard si nu necesita driver de instalare. Cablul convertorului atrage putere de la portul USB și nu necesită sursă de alimentare externă. Puterea pe pin9 de RS232 este disponibil ca o opțiune.

Serial Port De Comunicații: * Rata Baud -9600 Baud

* Paritatea - Nici Unul

* Biți De Date - 8

* Biți De Stop - 1

* O strângere de mână - Nu Unidirecțional, RS232 (de intrare) pentru USB de tip A (de ieșire) Datele sunt prezentate la portul USB compatibile intrarile de la tastatura Ideal pentru conectarea în Serie RS232 Cititoare de coduri de Bare, Scanere cu Laser sau Cântări Cântare de la un USB de Tip a conector

- Convertește serial RS232 la USB keyboard.

- Disponibil în engleză, germană și franceză tastatura zavistiile.

- Elimină necesitatea de a instala orice driver de dispozitiv sau tastatura redirector software-ului. Pur și simplu conectați-l în și orice serial de intrare va deveni o tastatură de intrare

- Atrage putere de la USB port. Nici o sursă de alimentare externă necesară.

- Extended Keyboard control permite serie de dispozitiv pentru a controla PC-ul funcționează prin trimiterea superioare de caractere ASCII în serie capăt al cablului.

Aplicații

- Se conecteaza la orice dispozitiv serial la orice sistem de operare ca o Tastatură. Acesta funcționează pe Windows și MAC OS, Linux și Android.

- Convertește RS232 port de ieșire de caractere din Cantare, cititoare de coduri de Bare, cititoare RFID, Terminal de Plată și etc. pentru accidente vasculare cerebrale de la tastatură.

Lista De Pachete:

1* de la Serial la USB keyboard protocolul RS232 converti plug and play RS232 Du-te la Human Interface Device H ID

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Jedrek

Produse similare