ARBORE FLEXIBIL POLIZOR ! 110V FOREDOM BIJUTIERI FLEX ARBORE SR 1/6HP, FOREDOM PENTRU BIJUTERII, bijuterii, instrumente, goldsmith instrument

171.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


110V FOREDOM SR MOTOR FLEX ARBORE - ARBORE FLEXIBIL MOTOR 1/6 HP FOREDOMS cele mai populare flex arbore model, M. SR hang-up stil motor. Flex arbore motor SR făcute de Foredom, este cel mai popular flex arbore model, M. SR hang-up stil motor este un 1/6HP 18.000 RPM, Inversarea motor, cu Arborelui Interior și Exterior Teaca. VÂNZAREA este pentru Motor 110V cu Ax & Teaca. FOREDOM M. SR Motor Descriere: Foredom\\\\\\\\\\\\\\'s 1/6 CP, universal, cu arbore flexibil mașina rulează în înainte și înapoi de rotație la viteze de până la 18.000 RPM. M. SR combină cele mai importante caracteristici clienții noștri expectpower, reversibilitatea, fiabilitate și versatilitate toate într-un singur motor. Acesta vine echipat cu un motor bale pentru agățat, și standardul nostru 39" long key-vârful arborelui interior și exterior teaca pentru conectarea la oricare dintre Foredoms 20+ interschimbabile, deconectare rapidă piese de mână. Motor Detalii: 1/6 cp, rulment Seria SR are 33% mai multă putere decât mai în vârstă 1/8 cp motoare, și 66% mai mult decât originalul 1/10 hp modele. Adăugat de putere ajută la reducerea stagnare sau încetinirea în condiții normale de lucru. Avantajele de a rula în sens Invers: stângaci utilizatori au mai mult control de instrument de tăiere Inversă vă ajută să păstrați de praf și alte resturi care zboară departe de dreptaci utilizatorii Alternând direcția motorului ajută pentru a prelungi durata de viață a unor materiale abrazive Inversa ajută cu realizarea simetrice măcinare și sculptură tehnici de Reverse face mai ușor să se retragă blocat burghie Alternând direcția motorului este mai ușor și mai rapid pentru metale poloneză. Articol este de Brand Nou, nu a Folosit Niciodată, În original Cutie de Fabricație.

Suntem o mare producător de bijuterii, instrumente și echipamente, cum ar fi lustruirea perie, diamant tester, balanță electronică etc. în China. Ca urmare a asigura motive și pachetul de ambalare, produsele vor fi expediate dupa 3 zile de la primirea comenzii. Ne trimite articole prin express petrece 4-7 zile lucrătoare de la China la nivel mondial și ne-am combina, de asemenea, costul de transport maritim dacă ați cumpărat o mulțime de mărfuri. Notă: pachetul va fi declarat cu o valoare mai mică pentru a vă ajuta să economisi taxe vamale. Dar dacă sunteți încă perceput taxe vamale cu o valoare mică, trebuie să plătească taxa de unul singur. Prețul nu include orice taxe vamale. Apreciez fel de înțelegere. Dacă aveți orice întrebare,bine ai venit să ne contactați. Vă vom oferi răspuns prompt și cele mai multe servicii excelente.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 48cm x 32cm x 12cm (18.90in x 12.60in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Material Metal
Element De Lungime 45inch
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Lățime Produs 30inch
Locul de Origine China (Continentală)
Articol Greutate 5000 g
Numărul De Model wx14
Articol Diametru 10inch
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip Instrumente Rotative & Accesorii
Înălțime Element 10inch
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Caracteristicile Produsului garantie 1 an

Produse similare