Mojo Clasic Soare Stilul Punk Rundă de Spirit Schimbare de Culoare de Piele Colier pentru Femei de Moda Bijuterii MJ-SNK004

23.38lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Mojo Clasic Soare Stilul Punk Rundă de Spirit Schimbare de Culoare de Piele Colier pentru Femei de Moda Bijuterii MJ-SNK004

METODE DE TRANSPORT

1 - implicit metoda de transport maritim este China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, timpul estimat de sosire nu este garantat, coletul nu pot fi urmărite odată plece din China continentală.

2 - Cumpărătorii pot alege, de asemenea, 'ePacket" sau "China Post Air Mail', timpul estimat de sosire a 10-40days dacă nici o excepție, puteți urmări și monitoriza fiecare parcelă de stare. Costul de transport este pe cumpărători partea lui, și ne va acoperi 20% din costul total. (Recomandat 2 metode de transport)

ANUNȚ IMPORTANT

1 - PRODUSE , Toate produsele noastre sunt 100% handmade, suntem unicul producator de hiqh calitate de spirit filtru de bijuterii, toate produsele noastre sunt placate cu real argint la Neo-gloria placare departament, nu veti regreta de a cumpara de la noi!

2 - PIATRA de starea de SPIRIT , 100% lucrate manual, iar pietrele schimba culorile din cauza temperaturi diferite, începe să se schimbe culoarea de la 14 grade Celsius la 34 de grade Celsius.

3 - EXTRA CADOU GRATUIT , Fiecare nou sau client loial se vor bucura de dreptul de a avea 1bucată de aleatoriu suplimentar gratuit cadou, sper sa va enojy ea!

4 - TRANSPORT , Toate coletele sunt expediate prin China Aer Înregistrat Mail SAU ePacket, puteți urmări bunurile toate odată livrate din depozit.

5 - AVERTISMENTE , să Păstreze produsele departe de ape, piatra de starea de spirit va pierde funcția dacă este absorbit în apă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 1cm (7.09in x 5.91in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Lanț meterial Real Din Piele De Vițel
Metal de culoare Placate Cu Argint Antic
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Principala Piatră De Culoare Starea De Spirit Schimbare De Culoare
Colier Tip Pandantiv Coliere
livrare 15-45 de zile de la plata
de siguranță Plumb, Cadmiu, Nichel în condiții de siguranță
Numărul De Model MJ-SNK004
Gen Femei
Material Sticla
Lungime 50cm / 19.7 inches
culoare multicolor
Tip Lanț Coarda Lanț
placare Real Antic Argint
Forma\model Runda
Tema Petrecere, Aniversare
Tip De Element Coliere
Nume De Brand MOJO
fabrica Da
Dimensiune Pandantiv 3.2*3.0 cm
Starea De Spirit De Cristal Sensibile La Căldură Cu Cristale Lichide
Fine sau de Moda Moda
Stil pandantiv colier

Produse similare