Qbale Lolita Topuri Doamnelor De Vară Din 2016 Noua Moda Largi Plisate Șifon Lung Teuri Ciufulit Maneca Plasă De Mozaic Femei Drăguț Tricou

61.37lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Lolita Doamnelor Bluza De Vară Din 2016 Noua Moda Largi Plisate Șifon Bluza Ciufulit Maneca Plasă De Mozaic Drăguț Topuri Femeile

Măsurare:

Dimensiuni:Gratuit

Umeri:36cm

Bust:96cm

Lungime maneca:38 cm

Talie:124cm

Jos latime:188 cm

Lungime:70cm

Poze:

Următoarele poze reale:

Acceptam Alipay aici. De asemenea, puteți plăti pentru comanda de "card de Credit,WebMoney,TT,Western Union,Qiwi wallet,Boleto" .

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de a asigura eficient și rapid de livrare.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare. Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 2~5 zile lucrătoare de la confirmarea plății."Transport gratuit" articol va fi postat de aer înregistrat mail care pot fi controlate și urmărite on-line.De transport, în mod normal, durează aproximativ 7~30 de zile lucrătoare.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2 săptămâni.În timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla(cum ar fi vremea rea etc.).Dacă se întâmplă,trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți,vă vom ajuta să verificați și să rezolve orice problemă.

Toate produsele noastre vin cu o lună garanție.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția. Clienții sunt responsabili pentru taxele de transport pe orice elemente returnate.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi de returnare.

Suntem un vanzator cinstit pe Vilatudor.ro.Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate și sunt trupa noua.Feedback-ul este foarte important pentru noi,vă rugăm să ia timp pentru a ne lăsa FEEDBACK-ul POZITIV, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Va garantam pentru a face același lucru pentru tine.Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a da un non feedback-ul pozitiv.

Vă rugăm să aveți încredere în noi:Tot ceea ce nu este o problema, dupa două părți prietenos de negociere și comunicare!

Simțiți-vă liber să ne contactați dacă aveți orice problemă.Tot anchetă și consiliere sunt salutat călduros !Sperăm că fericit și cooperare pe termen lung cu tine în viitorul zile!

^_^ Multumesc pentru amabilitate susține și ajuta foarte mult!Vă urez spor la cumpărături! ^_^

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 32cm x 4cm (9.84in x 12.60in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Maneca Stil Maneca Fluture
Model Tip Mozaic
Tesatura Tip Sifon
Decor Volane
Nume De Brand Qbale
Pentru sezonul Vara
Material Poliester
culoare Violet,Roz
Pentru mulțimile 16~46 de ani
Caracteristică Mozaic Ochiurilor De Plasă
Metoda de vânzare una bucata transport gratuit
Accessiories no
Guler O-Gât
Țesături sifon și alte
Lungime maneca(cm) Jumătate
Tip De Element lolita bluza
Îmbrăcăminte Lungime Mult
Stil Drăguț
Dimensiune Free
Topuri De Tip Tees
Gen Femei

Produse similare