JD211A1N8 8 canal RF fără Fir Control de la Distanță Întrerupătoarele de Lumină 220V 110V Muti-funcție Întrerupător la Distanță

139.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


JD211A1N8 8 canal RF fără Fir Control de la Distanță Întrerupătoarele de Lumină 220V 110V Muti-funcție Întrerupător la Distanță

1. Bateria nu este inclusă în articol. 2.110 V si 220V sunt disponibile,puteți alege ce vrei. 3.Produsul personaliza numai 2 telecomenzi suplimentare,total 3 telecomenzi,dacă doriți,puteți plasa comanda cu acest link: 4.Produsul set rândul său, pe când puterea vine, Dacă doriți să modificați pentru a opri atunci când vine puterea, , vă rugăm să plasați o comandă cu link-ul:

____________________________________________________________________________________________________________________ Caracteristici 1. Cu 8 bucati receptoare, fiecare receptor controlează o sârmă. Foarte flexibil. 2. Suntem fabrica, nu se percep taxe suplimentare între toate elementele sunt livrate din fabrică. 3.Calitate assurence. Am fost în control de la distanță switch-uri din industrie este de 5 ani.

JD211B1N6 șase receptoare si un controller

JD211B1N7 șapte receptoare si un controller

JD211B1N8 opt receptoare si un controller

JD211B1N9 nouă receptoare si un controller

JD211B1N10 zece receptoare si un controller

JD211B1N11 unsprezece receptoare si un controller

doisprezece receptoare si un controller

JD211B1N13 treisprezece receptoare si un controller

JD211A1N14 paisprezece receptoare si un controller

JD211A1N15 cincisprezece receptoare si un controller

Notă

1. În mod implicit tensiunea de acest produs este AC180V~245V(50/60HZ)

110V pot fi personalizate, dar au nevoie de 1~3 zile pentru a se pregăti pentru tine.

Vă rugăm să rețineți 110V sau 220V alegeți atunci când plasarea unei comenzi.

2. În mod implicit receptor/bec va porni automat după o pană de curent, astfel încât vă rugăm să opriți comutatorul de perete atunci când te duci afară.

Dacă doriți receptor/becul nu se va aprinde automat după o pană de curent, vă rugăm să rețineți "nu porni automat" atunci când plasarea unei comenzi. Dar funcția de "nu te transforma automat" va face comutator de perete inutil, doar transmițătorul poate controla luminile. vă rugăm să ia în considerare înainte de plasarea comenzii.

Pentru această funcție, vă rugăm să contactați-ne pentru a revizui prețul înainte de a plăti. Multumesc.

NE $ 15.50 /bucata US $ 14.80 /bucata NOI 16.50 dolari /bucata US $ 20.10 /bucata US $ 25.00 /bucata US $ 10.90 /bucata US $ 13.60 /bucata NOI 14.00 dolari /bucata

Transport & Livrare

1.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de Vilatudor.ro.

2.Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele vamale și taxele pentru import al țării dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

3.Noi de aprovizionare 3 tipuri de servicii de transport maritim, după cum urmează:

o. Expediere rapidă: DHL, UPS sau FedEx. Pentru mai rapid de transport maritim sau tranzacție fără probleme, vom schimba cel mai bun companie de transport maritim printre ei.

Timp Estimat De Livrare: 3-7 Zile

b. Standard de Transport maritim: EMS, ePacket (sua disponibil numai)

Timp Estimat De Livrare: 5-15 Zile.

c. Economia Transport: China Post sau HongKong Post Air Mail

Timp Estimat De Livrare:15-60 Zile

Rusia: 90 de zile

4. Zonă de la distanță cost suplimentar

Costul de transport nu sunt incluse DHL, FedEx, UPS zonă de la distanță de cost. Dacă adresa este de zonă de la distanță, va trebui să plătească suplimentar USD26.00 / transport.

Retur:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Warrenty Și Întreținere

Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul

Serviciul nostru scop este "de lucru pentru a servi", oferind un hot, mulțumit și servicii grijuliu pentru client. Prin urmare, mulțumit și feedback-ul pozitiv este puterea de a îmbunătăți serviciile noastre. Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne dea de cinci stele și feedback-ul pozitiv. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Distanța De La Distanță 20 M,50 M(depinde)
Nume De Brand HESUNSE
Tensiune 110V, 220V
Tip De Element Switch-uri
Material Plastic
Numărul De Model JD211A1N8
certificare CE
Garanție 2 ani
Caracteristici 8 canale de Control de la Distanță Întrerupătoarele de Lumină 220V
Tip Comutator Control De La Distanță

Produse similare