Nou! Uimitoare Moda Bijuterii Albastru Argint 925 Cercei E0363

69.24lei

Adauga la lista dorintelor

Cercei

Descriere produs


Piatră prețioasă Latime:13 mm *10mm

Material: Argint

Cantitate: 1 BUC

Articol NR.E0363

Pentru securitate si confort, vom accepta doar ESROW. Ne puteți plăti în siguranță cu cardul de credit prin ESROW.

Plățile sunt datorate în termen de 7 zile de inchidere a licitatiei. Alege o asigurare premium pentru a permite mai repede, de a primi bunuri mai mult în condiții de siguranță.

Orice neplătite elemente vor fi eliminate de la comanda dumneavoastră și reafișate. Vom depune o Neplătite Elemente disputa cu Vilatudor.ro pentru toate non-plata ofertanți.

Checkout:

Puteți verifica afară imediat după ce ai fost declarat un câștigător de la Vilatudor.ro făcând clic pe "Plateste Acum" din pagina de listare sau Vilatudor.ro pagina. Nu este nevoie pentru a ne contacta pentru a aranja plata. În conformitate cu ALIEXPRSS politica, plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile de la licitație end. Trebuie să completați comanda dvs cu ajutorul procesului de Checkout.

Puteți combina mai multe licitații într-o singură comandă, economisind astfel pe costul de transport maritim, dar trebuie să utilizați de Verificare numai după ultima licitație s-a încheiat.

Vom accepta ESROW, inclusiv toate cardurile de credit majore prin ESROW.

Atunci când trimitem: de obicei Am comenzi de nave de luni până vineri (cu excepția Sărbătorilor) în termen de 24 de ore de la primirea de plată. Toate comenzile sunt expediate cu Confirmare de primire. Veți primi un e-mail cu numărul de urmărire, cât mai curând pentru nave. Ratele de transport maritim pentru comenzile expediate în Statele Unite ale americii: puteți combina mai multe licitații într-o singură comandă, Dacă sunteți combinarea mai multor elemente într-un singur transport, nu checkout și să facă plata până când ați terminat toate cumparaturile tale. Livram toate comenzile noastre prin US Postal Service - Clasa e-Mail tarife de Transport pentru comenzile livrate pe plan Internațional: Dacă ești combinarea mai multor elemente într-un singur transport, nu checkout și să facă plata până când ați terminat toate cumparaturile tale.

Toate Internațională comenzile sunt expediate prin Serviciul Poștal - Clasa Internațională fără informații de urmărire. Transport incluse: taxele de servicii, taxe de ambalare, materiale, taxe, transport de marfă și costurile de transport. Taxe, Impozite și costurile de Expediere (dacă există) din țara dumneavoastră este responsabilitatea exclusivă a clientului.

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări. Se întoarce sunt disponibile în termen de 7 zile de la elemente de transport data. Toate elementele TREBUIE să fie în starea lor inițială, nu sunt uzate sau alterate. Nu vom rambursa costurile de returnare. Am făcut meu cel mai bun pentru a obține o reprezentare a mea pietre. Uneori, din cauza extinderii foto sau din cauza unor setări diferite de monitoare individuale nu sunt posibile mici variații în culori.

Feedback-ul:

Sistemul nostru automat lasă feedback pozitiv după ce plata este primită.

Cald prompt:

Bijuterii de argint cum să se mențină?

1 a se Evita contactul cu fixativ, parfum, produse de îngrijire a pielii împreună

2 Rufe, baie, fac munca de servitor bijuterii ar trebui să fie eliminate

3 de argint în contact cu apa fierbinte sau sulfurat, ușor de a face modificări de suprafață, astfel încât ar trebui să fie evitate în zona de spa de uzură.

4 timp de redare maro oxid de argint poate fi, de asemenea, direct ștergeți cu o cârpă. Nu se spală, ștergeți petele de argint produs, poate fi utilizat în mod repetat.

5 de argint ar trebui să fie ținute închise atunci când nu poartă.

Va Sterling Silver Ring Rândul Său, Degetul Meu Verde?

DACĂ degetul Meu devine VERDE la poartă inel Argint înseamnă că nu este argint Sterling?

NU SARI ARMA ȘI SPUNE VÂNZĂTORUL ESTE UN ESCROC. . LOL

Argintul este Frumos, cu toate acestea argint pur este prea moale și pot zgâria cu ușurință și a devenit deteriorat, așa că este aliat cu cupru pentru a face din Argint (92.5% argint+7.5% cupru). acest lucru este cum ajungem marca 925 de argint sterlină.

Nu intrați în panică, Acest "verde degetul efect" este o reacție la cupru aliaj în argint special dacă aveți aciditate ridicată a corpului . Se întâmplă la aproximativ 2~3% din oameni și procentul este în creștere datorită creșterii procentelor de produse chimice din mediu și alimente vom mânca.

Cele mai multe bijuterii de vânzare cu amănuntul este industrial placat cu rodiu (rodiul este o formă sau platină), care previne această reacție se intampla de la cineva cu o alergie. Nu toate inele de argint sunt placate special la aspect antic și oxidat inele, deoarece va schimba aspectul lor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 30cm x 1cm (6.69in x 11.81in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Cercei
Stil Trendy
Nume De Brand SHANGCHOW
Numărul De Model E0363
Cercel Tip Picătură Cercei
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Argint
Material Cubic Zirconia
Forma\model Geometrice
Gen Femei

Produse similare