Noi DC 9V 12V 24V 1 CH 1CH 1CH RF fără Fir Control de la Distanță Comutator de Sistem,315/433 MHZ 3* Transmițător +1* Receptor Fierbinte de Vânzare

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Aplicație: produsele Noastre sunt utilizate pe scară largă în control de la distanță comutator de control de la distanță a pompei de pe și de pe, control de la distanță masina de pe și în afara, control de la distanță cu motor pozitive și negative, control de la distanță priza, LED control de la distanță, control de la distanță audio, control de la distanță electric usa, control de la distanță ușa de garaj de la distanță retractabile ușa, control de la distanță perdele, alarmă gazdă, alarma,control de la distanță motocicleta,control de la distanță masina electrica,control de la distanță MP3,telecomanda lumini, autoturisme control de la distanță, de securitate și alte civile si industriale sprijinirea zone îndepărtate, are avantaje de potrivire simplu, sigur și de încredere pentru modificarea de produse auxiliare.

Fără fir de Control de la Distanță Comutator 1Receiver Bord & 3Transmitter Controler de la Distanță

Lista de ambalare:

1x Receptor

3x Transmițător (Bateria nu include)

Ne default trimite 315Mhz, dacă aveți nevoie de 433Mhz pls nu ezitați să contactați cu vânzătorul

Caietul de sarcini:

1.Transmițător

Tensiune de lucru: DC12V

Operare Curent: 6MA

Frecventa de operare: 315 MHz/433MHZ (Implicit 315 MHz)

Frecvența Distanta: 0-150m

(vă rog să observați că este distanța ideală fără nici un bloc și semnal interveni , s-ar ridica și cădea aproximativ 10%-50% cu bloc și interferențele de semnal ).

Codifica: cod Fix, cod de învățare, rolling code

2.Receptor

Canal: 1CH

Decode: cod de Învățare (jog/Non-Închis .inter-blocare/Închidere )

Tensiune de lucru: DC12V

Iesire Curent: 10A

Sarcină nominală:10A 250VAC / 10A 125VAC

10A 30VDC / 10A 28VDC

Sensibilitatea receptorului: -105dBm

Temperatura de lucru : -40\\'C - +80\\'C

Dimensiune : 55*30*18mm

De lucru/de ieșire de mod:

Jog/Non-Închis: Apăsați un buton este de Lucru /PE. Slăbiți degetul pe același buton Stop/OFF. Un canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță.

Auto-blocare/Auto-Închidere: Apăsați un singur buton pentru o dată este de lucru/PE. Apăsați același buton din nou se opri/OFF. Un canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță.

Inter-blocare /Închidere: Apăsați un buton este de lucru/PE, apăsați pe alt buton de oprire/OFF. Un canal comutator nevoie de 2 butoane de control de la distanță.

Notă:acest element nu poate fi setat să se intercaleze.

Metoda de învățare: putere de Intrare pentru Receptor .Apăsați Butonul de Învățare până când Led-ul indicator. Apoi apăsați transmițător, indicatorul Led flash rapid, înseamnă învățare cu succes. De compensare Cod: Păstrarea apăsați Butonul de Învățare pe receptor până când indicatorul LED de PE flash și rapid, adică codul au fost eliminate cu succes. Vă rog să observați că :

Aici este 1*1CH și 3*1buttons control de la distanță. Puteți alege toate modul de lucru pe care le puteți alege, ai alege mai bine Jogging sau de auto-blocare, astfel încât toate butoanele a fost folosit .

Te rog, spune-ne ce ieșire stat vrei dupa plasarea comenzii, sau le va livra la tine ca default "de Moment (jog)". Acesta poate fi schimbat prin Sudare la fața Locului de Lipire.

Costul de transport maritim: dacă aveți orice livrare expres(cum ar fi:DHL,EMS,Fedex ),vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând,putem oferi un discount.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 12cm x 10cm (5.51in x 4.72in x 3.94in)
Material Plastic
Caracteristici Comutator de control de la distanță fără fir
Frecvența 315/433MHZ
Tip De Element Switch-uri
Garanție 1
Tip Comutator Control De La Distanță
certificare CCC
Nume De Brand MITI
Canal 1CH
Distanța De La Distanță 0-150M
culoare DC12V 433MHZ, DC12V 315MHZ, DC9V 315MHZ, DC9V 433MHZ, DC24V315MHZ, DC24V433MHZ
Numărul De Model SKU6861

Produse similare