Artă contemporană Abstracte picturi Peisaj Oraș peisajelor Skyline Willem Haenraets ulei panza pentru camera de zi pictate manual

416.64lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


100% Pictate Manual + 100% Satisfacție De Înaltă Calitate + De + Bani Quranteed

DESPRE NOI :

Marin Grădină Galerie, situat în orașul Xiamen, China.Suntem specializati in creativing mână-pictat picturi în ulei din 2008. Am adunat sute de artiști excelente,care are mai mult de 10 ani de pictură experiențe, facous pe abstracte pictura in ulei,portrete, picturi,animale, tablouri,picturi Peisaj,încă de viață și de flori etc. La reprodution picturi de Van Gogh,Monet,Salvador dali,Renior Da Vinci,Picasso sunt foarte cald aici.Noi credem că puteți avea o mare selecție de aici.Suntem mereu eforturi mari pentru a furniza un joc distractiv și uimitor de cumpărături online.

Picturi în ulei Descripitions: 100% pictat manual pe panza, nu de imprimare, nu un poster. Toate Reproducerile sunt de Înaltă calitate. Panza Numai, fără întins sau înrămate. Contactati-ne pentru un cost suplimentar, dacă doriți să-cadru sau întindere. 100% Banii inapoi Garantat. Politica Întoarce Ușor. Prețul de en-gros, mare, mare reducere. Toate waterprint sau un nume de artist pe imagine nu va fi afisat pe finalizată pictura. Vă rugăm să marcați pe comanda daca doriti sa semnati cu numele artistului. Internaționale dimensiuni standard : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Toate dimensiuni personalizate sunt disponibile .

Probele Noastre Finalizat Picturi:

Personalizate Tablouri ( Foto la Panza, Imagine Panza ) : 1. Trebuie doar sa ne trimiteti imaginea sau fotografia pe care doriți să vopsit si sa ne spui dimensiunea dorit. 2. Va vom trimite prețul inclusiv costul de transport la ușă. 3. Comanda confirmata.Lăsați-ne corect adresa de livrare și numărul de telefon de contact. 4.Va vom trimite finalizat pictura fotografie prin e-mail pentru confirmare înainte de expediere. Modificările pot fi făcute dacă nu sunteți mulțumit cu unele piese de pe tablou. 5. Nava pachetul, vă informez urmărirea nr. 6. Când ai de pictură,dacă nu există nici o problemă,lasă-ne în mod liber,vă vom răspunde în 12 ore.

Timpul de procesare a comenzii :

Pentru că toate sunt reproduceri în mână-pictat, în general, va dura aproximativ 10-15 zile pentru a termina după plata. Vom folosi rapid și în condiții de siguranță de transport, timpul de livrare este de 5-10 zile. Totală pe care va primi comanda în 15 - 25 de zile după plata.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a livra comanda dumneavoastră cât mai curând posibil.

Ușor De Politica De Returnare :

Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre de calitate, în termen de 10 zile după ce a primit, putem accepta retur, plin de rambursare va fi trimis înapoi după ce ne-am revenirea pictura. Dacă pictura este deteriorat în timpul transportului maritim sau greșit, vă rugăm să ia fotografie de la noi, totul este confirmat,va vom trimite o noua pictura sau rambursare completă va trimis la cumpărător, ca banii înapoi.

Feedback-ul:

Apreciem pentru 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu noastre de calitate și servicii . Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați ÎNAINTE de a părăsi feedback-ul. Credem că toate problemele pot fi rezolvate. Vă doresc un cumpărături fericit aici.

Colțuri din Galeria noastră :

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 45cm x 30cm x 25cm (17.72in x 11.81in x 9.84in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Technics Pictate Manual
Tip Handpainted
Cadru No
Baza De Sprijin Panza
Material Lenjerie de pat
Stil Modern
original No
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Dimensiune (Inch) 20x45inch, 28x55inch, 36x70inch, 48x90inch
Modul cadru Panza Numai
Forma dreptunghi
Subiecte Peisaj
Locul de Origine Fujian, China (Continentală)
Nume De Brand Zemalu
Mediu Ulei

Produse similare