FCS2 G5 Fin Albastru Fagure de miere Quilhas fcs ii Fibra de Carbon Aripioare placă de Surf Aripioare FCSII Fin Surfing

121.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere Detalii

FCS2 fin compatibil cu cutia. Performanță de Bază de construcție cu mână pus fibra de carbon conceput pentru a oferi controlate flex și îmbunătățită baza de rigiditate.

Turnate din fibra de sticla/ carbon compozit fin proiectat cu flex și vârful de răspuns. Acest bine rotunjite șablon este proiectat să găsească un echilibru între viteză, unitatea și manevrabilitate. Perfect pentru o gamă largă de condiții de plaja pauze la punct pauze, aceste aripioare sunt potrivite pentru toate tipuri de bord.

G5 Caracteristici: o Sticlă Flex o Mediu o Bază: 4.37" / 111 mm, o Adâncime de: 4.55" / 115 mm o Domeniu: 14.76"⊃2; / 9525 mm⊃2; o Matura: 33° o Folie: IFT

DESPRE NOI

Suntem o companie de surf fost în Surf industrie mai mult de 10 ani în China. Am lucrat pentru un mare brand de mulți ani.Noi avem propria noastră echipă de designer și echipa de producție pentru surf produse.Acolo este un nou brand pentru magazin online sunt pe drum. Suntem foarte profesie și responsabilitatea echipei de vanzari. Nostru major este de a furniza de înaltă calitate și preț bun produsele pentru clientul nostru. Dacă sunteți un magazin sau un surfer, și interesant pentru distribuitor produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi. Vom afla cel mai bun mod de a servi surf produse pe piață.

De plată și de Transport maritim 1.Acceptam Alipay, West Union, Paypal, T/T, ESCROW. Vă rugăm să ne contactați în legătură cu detalii de cont de Paypal, West Union, sau T/T. 2.În mod normal,vom aranja livrare în termen de 7 zile, după care îl plătiți. 3.Bunuri personalizate depinde de programul de producție. 4.Am nava din hong kong și China depozit la peste tot în lume prin China Post Air mail. În mod normal, durează aproximativ 15-45 zile. 5.Dacă ai nevoie urgentă de bunurile dumneavoastră, puteți alege nava de Expres, cum ar fi DHL, EMS, FedEx și așa mai departe. 6. Comenzi mari va nava de Mare. Politica De Returnare 1. Daca cumparatorul nu este multumit 100% cu produsul nostru în termen de 30 de zile, cumpărătorul poate returna elementul înapoi la noi pentru o rambursare completă de cumpărare. Cumparatorul plateste taxele de transport pentru returnarea produselor noastre HK depozit si va vom returna 100% din prețul de achiziție mai puțin originale de marfă, paypal și costurile de manipulare. 2. Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și complet. 3. Nu vom accepta returnarea de bunuri second-hand. Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră sperăm să te văd din nou cumpărături cu PÂNĂ.SURF în curând.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 26cm x 16cm x 6cm (10.24in x 6.30in x 2.36in)
Aplicabile Oameni Unisex
Numărul De Model SR-FCSII-Aripioare-Albastru G5
culoare Albastru
Activitate În Aer Liber surf,Paddling
Tip Plăci de surf
Fin Sistem FCSII G5

Produse similare