Noi 2L de Apa Geanta vezicii Urinare Sport în aer liber, Ciclism, Alpinism Hidratare cu apă Potabilă Sistem Drumeții Supraviețuire Husă Țeavă Lungă Sac de Paie

33.11lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Noi 2L de Apa Geanta vezicii Urinare Sport în aer liber, Ciclism, Alpinism Hidratare cu apă Potabilă Sistem Drumeții Supraviețuire Husă Țeavă Lungă Sac de Paie

Brand: aotu/ bump

Caietul de sarcini:

36.5 CM*18CM (lungime * latime); 38CM (inclusiv cârlig lungime) *18CM (latime); conducta de lungime: 100CM

Material: TPU

Culoare: Albastru

Greutate netă: 200g

Temperatura apei: - 20 ---50

Dimensiune: 41*19*3 CM

Descriere produs:

(1) material: dublu partea TPU. Materialul are caracteristici de înaltă rezistență la hidroliză, antibacterian puternic, de înaltă rezistență și rezistență mare de apă.

[în conformitate cu China GB standarde și Statele Unite, FDA sau FSN alimentare standarde de calitate,

și Europene EN71 nu conține metale grele și toxice caietul de sarcini de testare. ]

(2): TPU față-verso adeziv tehnologie (sigiliu de căldură de proces proces nu utilizați lipici material, pentru a evita substanțe toxice, posibil) putere: test de rezistență la apă este mai mare decât sau egală cu 60 kg

(3): sistem de duza de silicon tub: adopta etanș etanș tip duză. Instalarea o duză deschidere și închidere dispozitiv. Utilizare în stare deschisă [doar ușor cu gura deschisă.

Convenabil și în condiții de siguranță a apei potabile; starea blocată, apa nu va curge, bună etanșare; cu silicon duză de aspirație design permite apei atunci când mâinile gratuit, convenabil de exercițiu, în special potrivite pentru sporturi în aer liber]

(4) duză de injecție: ușor de utilizat, în condiții de siguranță utilizați [] nu va pierde capacul; etanșare design de calitate, cu silicon garnitura de cauciuc nu este infiltrațiilor de Apă de Scurgere.

(5): cu apă sac de corp și un robinet conectat prin trei connection kit, locul ăsta trage de multe ori atât de ușor în vrac, Triple Suite este mult mai fiabile! Conducta de apă conectarea la sfârșitul garnitura de silicon nu va fi infiltrațiilor de apă, de scurgere.

Notă:

1 pentru apa capac este filet interior structura, astfel încât să se prevină capacul pe Scurgerilor de Apă, atunci când în uz

2 nu pune suc, lapte și alte băuturi, pentru că aceste băuturi pot fi de tensiune pe priza de legare parte este afectat, ar putea fi o scurgere gravă.

Folosind metoda:

1 prima dezinfecție, cu detergent după curățare, și apoi 50 de grade de apa clocotita.

2 după injectare și a deschis sigilat comutator, deconectați capac duza, duza poate ciuguli. Nu instalați 50 de grade deasupra apei, astfel încât să nu se ardă.

Utilizarea de sentimente și sugestii: nici un miros, textura buna, vreau să experimentați confortul sac de prieteni nu ezitati.

P. S: greutatea brută a coletelor poate varia în funcție de ambalaj sau alți posibili factori.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu a reușit să verificați imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări interzise și APO/FPO)

2. Comenzile vor fi procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este de 100% satisfacție a consumatorilor!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Vei avea 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care a fost livrat. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. DACĂ ați cumpărat produsul, dar mai târziu a constatat tine nu au nevoie de ea, contactati-ne acum pentru a reveni. Cumpărătorul va trebui să plătească pentru transport maritim a reveni în aceste circumstanțe. Rambursare vor fi prelucrate imediat, atunci când vom confirma primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse

1. Toate elementele sunt garantate 100% noua si in stare buna, nefolosit.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Material De înaltă Calitate tpu
Model LA-6603
Lungimea Conductei 100cm
Greutate 200g
Dimensiune 36.5x18cm
Capacitate 2L
Interval De Temperatură De - 20 ---50
Greutate netă aproximativ 200g

Produse similare