2017 Nou Popular Gonflabile Piesa de Aer Turbionare de Aer Mat Fo5m x0.4m x0.1m Gimnastica Aer Bârnă

1 388.80lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Gimnastica Aer Bârnă

formare bârnă

Aer Podea

Caracteristici:

1,Durabil 1000 Denier Perete Dublu Tesatura si 3 Straturi din PVC. Aer rogojini sunt etanșe și durabil datorită tehnologiei avansate de producție și superior-materiale de calitate.

2, Adopta sârmă de desen manopera în interior,elasticitate buna, capacitate portanta puternic, și nu ușor de deformare.

3, Închideți supapa de design, complet sigilat și nici o scurgere.

4,Cel mai important avantaj al gonflabile aer se rostogolea rogojini este că este posibil să se plieze și să le desfac repede. Optimă de presiune a aerului în toate condițiile, până la 5psi.În comparație cu tradiționale din spumă pe bază rogojini, ele ocupă mult mai puțin spațiu după dezumflarea deci, depozitare și transport a devenit destul de simplu și economic.

5, Toate partile adezive de toate utilizarea de adeziv de lipire, coaja de putere și temperatură ridicată, rezistență la hidroliză, anti-ultraviolete performanțele sunt excelente, chiar și în expunerea la soare, stabilitatea de aer, piese de conexiune sunt pe deplin garantate.

6, Material rezistența culorii, pânză de culoare atâta timp cât noi, speciale rezistente la uzura două culori de îngrijire a corpului, astfel încât hull durabil.

7, Aplicabile tuturor nivel se rostogolea concursuri și repetitive de formare. Acestea ar putea fi utilizate în mai multe moduri diferite, cum ar fi cluburi de dans, diverse tipuri de exerciții de gimnastică, de înaltă performanță de training, cluburi de fitness sau de Gimnastică pentru Toți.

Gonflabile metoda:

Utilizarea ventilator special de siguranta auto-blocare duza pentru inflație, vă rugăm să rețineți că inflația nu poate fi completă, astfel încât să nu se umfle și să conducă la explozie deteriorarea produsului. Atunci când temperatura exterioară este mai mare de 28 de grade din cauza temperaturii ridicate se va face expansiune produs, în scopul de a evita expansiune produs în gonflabil adecvate pentru a reduce cantitatea de inflație.

Produs de întreținere și întreținere:

1, prejudiciul produs în termen de 10 cm, puteți utiliza reparații lipici și reparații film, in deteriorat și reparații filmate cu adeziv special, lipici 5 minute după sticky lipicios după încălzire lipire, corespunzătoare extrudare, la câteva minute După utilizare normală.

2, În caz de vânt, ploaie, zăpadă, ceață, grindină și alte vreme, echipamente ar trebui să fie strict interzisă, pentru a evita accidentele.

3, puteți utiliza praf de spălat pentru a elimina petele de suprafață curată, și apoi curățați cu apă după ce soarele poate usca.

4, Dacă pe termen lung, nu trebuie să faci curat și uscat după uscare produsul va fi pliat, la pachet, ambalate bine. Temperatura de depozitare este, în general, în -50 ~ +40 grade Celsius este necesar de Produse ar trebui să acorde o atenție la controlul rozătoarelor muscaturi de insecte.

FAQ

Care este dimensiunea?

A: Acest produs este destinat pentru adulti si copii , dacă doriți să cumpere alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați.Putem proiecta pentru tine,

Ce culori pe bile puteți alege de la?

O: prețul de minge plina de culoare sunt la fel.Puteți alege între 5 culori diferite, rosu, albastru, galben, verde și clar.Vă rugăm să lăsați un mesaj despre ceea ce culori doriți să, atunci când plasați comanda.

Este pumb(suflanta de aer) incluse?

O:Da

Cât timp este timpul de livrare?

A: Veți primi bunurile în termen de 10 zile, dacă sunteți în Europa, SUA ,Canada, Australia, Asia după ce plasa comanda si plata efectiva.

Ce garanții există?

O: 2 ani garanție de Calitate, pentru a evita după-servicii de vânzare de risc și gratuit kit de reparare.

Este posibil pentru a imprima nimic pe bile?

A: puteți apăsa numere și logo-ul dvs. pentru gratuit.

În care țări nu vă livra produsele?

O: întreaga lume.

Cum să plătească?

A: în Prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.

Taxe de Import,impozite și taxe?

A:vă Rugăm să acorde o atenție faptul că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Notă:

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1.Produs arată

2. Detalii produs:

3. fluxul de producție:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 65cm x 30cm x 33cm (25.59in x 11.81in x 12.99in)
Greutate Pachet 7.0kg (15.43lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Lumina Gri
Numele Departamentului Femei
Nume De Brand mare river hill
Material drop cusatura
Garanție 2 ani
Tip Gimnastica Mat
pakage cutie
Model Gimnastica Pantaloni/Șosete
Prop Alegere Gimnastica Mat
Numărul De Model 5m x0.4m x0.1m

Produse similare