New Sosire! Wireless 315mhz sau 433mhz în aer liber mare strobe Solare alimentat Sirena cu LED intermitent răspuns sunet selecționabil 130 dB

287.57lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2013 New Sosire! În aer liber mare strobe Solare alimentat Sirena cu LED intermitent răspuns sunet selecționabil 130 dB vă Rugăm să rețineți 315 MHZ 433 MHZ, default livrare de 315 MHZ.

Caracteristici:

La modă și design rezistent la apa

Alarma cu roșu flash de lumină și sunet

Solar de alimentare, de economisire a energiei și de mediu prietenos

Sunet de alarma: 130 dB

300x190x65mm

Frecventa: 315MHz

Pachetul De Conținut

1 x Wireless Solar Powered Strobe Multumesc pentru vizita magazinul nostru și bine ai venit viitoare. Ghid de instalare Dacă aveți nevoie, puteți contacta, de asemenea, poliție, pompieri, spital sau alt personal de urgență pentru a veni la dumneavoastră acasă imediat. Puteți contacta copil/mai în vârstă pentru a confirma dacă acestea sunt în regulă sau care au nevoie de asistenta.

Mai avem Wireless și prin Cablu Senzori/Detectoare pentru tine de a alege, dacă aveți orice necesitate sau cerință specifică,vă Rugăm să faceți clic să-l cumpere:

Despre transport maritim

Cu privire la căile de transport maritim, vom alege cel mai bun și mai rapid pentru tine în funcție de diferite țări. Deoarece China Post Air Parcel interzice bateria, am în mod normal va livra elementul prin Olanda Post ,Singapore Post sau Sweden Post în loc. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați oricând dacă aveți orice întrebare.U doresc o zi buna!

Despre declarația

Dacă alegeți DHL sau Fedex,politica de fiecare țară este diferită, poate fi necesar să plătească taxe vamale suplimentare.Nu-l putem schimba.Dar putem declara preț scăzut.Pentru a evita ridicat taxele vamale.În cazul în care pachetul este de 1-3 kg, am implicită de a declara $20-$50.Dacă aveți orice alte cerințe. Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine.Fiecare cumpărător are obligația de a șterge vamale.Dacă coletul nu poate fi eliminat, acesta va fi distrus. Acest lucru va fi o pierdere foarte mare.Pentru a evita pierderea. Vă rugăm să selectați o potrivit serviciilor de transport maritim.multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 12cm (13.78in x 9.84in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand eMastiff
Tip Alimentat Cu Energie Solară Strobe
Numărul De Model LB4
Sunet De Alarmă 130 dB
Caracteristică Sunet si Flash
Wireless distanta 60m în spațiu deschis
Built-in baterie de rezervă Built-in baterie reîncărcabilă
Frecvența 315mhz / 433mhz

Produse similare