10 Superb CURCUBEU Sclipici Elastic 5/8 inch Elastic cu Sclipici DUȘMAN Ori peste Elastic DUȘMAN Elastice de Par Benzi de Păr legături

32.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest sclipici elastic este foarte strălucitor. Ea are aspectul de sclipici, fără griji de a molipsit. Partea din spate este plat, astfel încât acesta va fi moale de pe cap. Noi transporta 20 de culori cu dungi sclipici elastic. Vindem de rola și, de asemenea, en-gros de produs finit pentru proprietar de magazin. Să ne spui de ce ai nevoie și vom face noastre cele mai bune pentru a satisface aceste nevoi. Aceste elastice sunt foarte bune pentru benzi, legături de păr, și DIY petreceri!

Standard de ambalare este de 5 metri pe pachet . MOQ este de 5 metri pe culoare, și fiecare lot este de 10 metri. Deci, dacă pentru 10 metri, puteți alege 2 culori, la cel mai mult. Vă rugăm alegeți cantitate în conformitate cu un multiplu de 5 metri pe culoare, cum ar fi 5 metri, 10 metri, 15 metri, etc. Standard de ambalare este de 5 metri pe pachet. Dacă aveți nevoie de un speciale de ambalare, vă rugăm să recomanda, multumesc.

TRANSPORT: Toate produsele vor fi livrare gratuita . Acestea pot fi trimise în 1-3 zile de la efectuarea plății. Atunci când pentru o sumă mai mică decât 120 de DOLARI, va vom trimite pachete prin China Post sau ePacket. Este nevoie, de obicei 15-35 de zile să ajungă la loc. Dacă în statele UNITE ale americii, am expediat pachetele de Epacket, și este nevoie de 12-18 zile să ajungă la loc. Atunci când suma pentru up la 120 de DOLARI , va vom trimite prin DHL pentru gratuit .

Vom face noastre cele mai bune pentru a oferi cel mai mic preț, cea mai bună calitate și servicii. Sperăm cooperare pe termen lung. OEM este binevenit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 Metri/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Tip Panglici De Par
Gen Unisex
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Numele Departamentului Adult
Stil Moda
Material Nailon
Model Tip Cu dungi

Produse similare