Pictura peisaj modern, pictura in Ulei pe panza Decor Acasă AMSTERDAM CANA de Înaltă calitate , pictate manual transport Gratuit

364.56lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


100% Pictate Manual + 100% Satisfacție De Înaltă Calitate + De + Bani Quranteed

DESPRE NOI :

Marin Grădină Galerie, situat în orașul Xiamen, China.Suntem specializati in creativing mână-pictat picturi în ulei din 2008. Am adunat sute de artiști excelente,care are mai mult de 10 ani de pictură experiențe, facous pe abstracte pictura in ulei,portrete, picturi,animale, tablouri,picturi Peisaj,încă de viață și de flori etc. La reprodution picturi de Van Gogh,Monet,Salvador dali,Renior Da Vinci,Picasso sunt foarte cald aici.Noi credem că puteți avea o mare selecție de aici.Suntem mereu eforturi mari pentru a furniza un joc distractiv și uimitor de cumpărături online.

Picturi în ulei Descripitions: 100% pictat manual pe panza, nu de imprimare, nu un poster. Toate Reproducerile sunt de Înaltă calitate. Panza Numai, fără întins sau înrămate. Contactati-ne pentru un cost suplimentar, dacă doriți să-cadru sau întindere. 100% Banii inapoi Garantat. Politica Întoarce Ușor. Prețul de en-gros, mare, mare reducere. Toate waterprint sau un nume de artist pe imagine nu va fi afisat pe finalizată pictura. Vă rugăm să marcați pe comanda dacă doriți să semneze numele artistului Internațional dimensiuni standard : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Toate personalizate dimensiuni disponibile .

Personalizate Tablouri ( Foto la Panza, Imagine Panza ) : 1. Trebuie doar sa ne trimiteti imaginea sau fotografia pe care doriți să vopsit si sa ne spui dimensiunea dorit. 2. Va vom trimite prețul inclusiv costul de transport la ușă. 3. Comanda confirmata.Lăsați-ne corect adresa de livrare și numărul de telefon de contact. 4.Va vom trimite finalizat pictura fotografie prin e-mail pentru confirmare înainte de expediere. Modificările pot fi făcute dacă nu sunteți mulțumit cu unele piese de pe tablou. 5. Nava pachetul, vă informez urmărirea nr. 6. Când ai de pictură,dacă nu există nici o problemă,lasă-ne în mod liber,vă vom răspunde în 12 ore.

Probele Noastre Finalizat Picturi:

Cum Să PICTEZE?

Pasul 1 - Schița Pictura

Un bun începutul ei este jumătate din succes . Deci, primul pas este foarte important. Pentru un tablou reproducere, primul pas este de a schița un motiv de pictura pe panza. Acest lucru asigură faptul că compoziția exactă a picturii este în loc de la început, cu marile figuri și forme plasat pe panza. Conturarea se face în mod normal cu un creion sau cărbune, în funcție de artist.

Pasul 2 - Aplica Grundul de Culoare

Odată ce desenul este terminat, artistul va începe să se aplice grundul de culoare. Acest lucru se face cu perii mari, în scopul de a obține forme de bază și culori în loc, inclusiv fondul. Facut cu margini moi, aceasta este o foarte de bază de marcare a picturii. În acest moment, nici măcar nu pot recunoaște asta.

Etapa 3 - Construirea Forme

După ce grundul de culoare este în loc, vom începe construirea formelor obiectelor din tablou. În acest moment, lumina și culorile închise sunt angajați, precum și relațiile de culoare, în scopul de a crea mai multă profunzime în pictură. La fiecare etapă de aici, vopseaua trebuie să se usuce înainte de detalii suplimentare pot fi adăugate.

Pasul 4 - Plus de textura

În acest moment, adevărat unicitatea fiecărui tablou și fiecare artist vine în joc. Vom începe adăugarea anumită textură și formă specifice pictura fiind reprodus, chiar dacă aceasta înseamnă colorat și accidente vasculare cerebrale de Renoir sau nevăzut lovituri de Rembrandt. Vom adăuga textura unica, caracterul și stilul specific pictor și pictură, împreună cu detalii suplimentare în pictură. Acesta este locul unde artistul nostru unic de cunoașterea exactă stiluri de artiști, ei portret cu adevărat vine să strălucească, și în cazul în care fundația pentru o experiență cu adevărat unică de reproducere este de făcut.

Pasul 5 - Detalii Suplimentare

Odată ce stil unic și motiv de pictura este în loc, vom continua pentru a adăuga ultimele retușuri. Aceasta include concentrându-se pe detalii, cum ar fi de umbre și lumină, culoare, intensitate și de fundal pentru a se asigura că aspectul de pictura este complet în conformitate cu lucrarea originală.

Pasul 6 - Completarea și Controlul Calității

După ce tabloul a fost completat de către artist, munca noastră nu este încă terminat. Pictura este acum prezentat noștri cel mai înalt pictori, care-l studieze și să ofere opinia lor. Orice ajustări, dacă este necesar, sunt efectuate la această dată. Odată ce totul este în acord, o imagine a picturii este trimis la tine, clientul, pentru aprobarea finală. Ar trebui să aveți orice solicitat ajustări, acestea vor fi făcute la fel de bine. Odată ce pictura este acceptat de tine, vom face o inspecție finală a tabloului și apoi ambalaj pentru transport maritim și de livrare.

Pasul 7 - Pachet

Pentru transport, toate picturile sunt acoperite cu o peliculă subțire și înfășurat într-un tablou tub. Acest lucru asigură că pictura se bucură de o protecție maximă în timp ce acesta este livrat.

Timpul de procesare a comenzii :

Pentru că toate sunt reproduceri în mână-pictat, în general, va dura aproximativ 10-15 zile pentru a termina după plata. Vom folosi rapid și în condiții de siguranță de transport, timpul de livrare este de 5-10 zile. Totală pe care va primi comanda în 15 - 25 de zile după plata.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a livra comanda dumneavoastră cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 180cm x 10cm x 10cm (70.87in x 3.94in x 3.94in)
Material Lenjerie de pat
Dimensiune (Inch) 20x24, 24x36, 36x48, 48x72
Modul cadru Panza Numai
Baza De Sprijin Panza
Subiecte Peisaj
Tip Handpainted
Locul de Origine Fujian, China (Continentală)
Stil Modern
Forma dreptunghi
Technics Pictate Manual
original No
Nume De Brand Zemalu
Mediu Ulei
Cadru No

Produse similare