5 Perechi Șosete Om 2018 Noi Bărbați Șosete de Afaceri în limba engleză Check Este Cel mai nou Design Pentru Șosete de Bumbac Fericit Și Interesant

49.46lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


*Material: bumbac *Mărime:Gratuit Dimensiune (38-43CN) *Culoare:7 Culori *include: 5 buc Sosete *Pachet:sac de Opp

DESPRE TRANSPORT

De obicei, ne trimite colete prin Vilatudor.ro oficial metodă de transport maritim "ePacket/China Post Aer Înregistrat Mail", Care este cea mai sigura metoda de transport maritim, care oferă livrare la nivel mondial.

În mod normal, vom declara mai mic pret de pe factura/factura pentru a evita taxele vamale pentru tine, mod de transport maritim enumerate mai sus sunt, de obicei, duty-free. Dacă există taxe vamale, trebuie să plătească pentru asta. Nu vom suporta orice taxe vamale. Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

DESPRE PLATĂ

După ce plătiți pentru, Vilatudor.ro va primi plata în termen de 24 de ore (în mod Normal), vom procesa comanda dumneavoastră o dată Vilatudor.ro au primit plata.

DESPRE PRIMIREA

1. Vă rugăm să asigure DESTINATARULUI, NUMELE, ADRESA și NUMĂRUL de TELEFON sunt toate corecte, nu Vom accepta restituirea sau dispute din cauza greșit primirea de informații. Rus clienți vă rugăm să lăsați Numele Complet.

2. Semn După Verificare.

Te rog deschide coletul la posta prezența omului, dacă coletul este deteriorat sau nu elementul comandat, vă rugăm să luați fotografii imediat, inclusiv toate etichete adresa, pachet și obiectele pe care le-a primit. NU arunca pachetul departe! Este foarte important!

DESPRE FEEDBACK-UL

Vă rugăm să ne lăsați 5 stele

Element ca descried:5 stele

Comunicare:5 stele

Viteza de transport maritim:5 stele

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri, vă rugăm să ne lăsați rating de 5 Stele după primirea coletului, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat !

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati, va vom ajuta să-l rezolve. Vă doresc un cumpărături fericit !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Grosime Gros
Nume De Brand Uffpc
Material Bumbac
Tip De Element Ciorap
Gen Bărbați
Mare Echipa
Numărul De Model UFFPC-2
Dimensiune 38-44
Ciorap Tip Casual

Produse similare