Desen Fibre Ace Fine Liner Creion Schiță în Creion 12 Culori 0,5 mm Punct de Designer, Arhitect, Artist

48.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


12 Fineliner Culoare Stilou Set Vârful Acului 0,5 mm Punctul de Amendă de Cerneală Pixuri Ac Desen Creion pentru Scris, Desen Schiță

Harta de culori : 12 culori bine punctul de cerneală pixuri includ Gri, Albastru, Verde, Maro, Violet, Portocaliu, Albastru,Galben, Mei Roșu, roșu aprins, Galben, Verde și Negru. One Dimensiuni : 0,5 mm Pentru Cine : Perfect pentru toate artiști, ilustratori, scriitori, studenți, profesori și profesioniști din domeniul tehnic. Ideal pentru desen ,schite, scris, benzi desenate face, fișiere și financiare scris etc.

Caracteristici: Scrie fără probleme - cerneală de Înaltă calitate și penițe, sângera uniform și stabil, nostru stilou cu cerneală set a fost conceput pentru a vă oferi un delicat dar ferm simți și să-ți dea un sunet clar linia de fiecare dată, FĂRĂ să sari!

Nici o Diferență de Culoare - Culoare diferență de control este o parte importantă pentru ambele obiecte de artă și profassional utilizatori, Lightwish promite zero diferență de culoare pentru a vedea ochii goi. Se usucă Rapid - Aceste vârful fin markere uscate se usuca repede, NU frotiu sau pete.

Capacitate mare - Acest punct de amendă pixuri are culoare clasic, simplu, dar elegant, scris de lungime este de până la 800-900 de metri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 13cm x 2cm (5.51in x 5.12in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Solubil Sau Nu vopsea
Material Mâner Plastic
Ambalare set de ambalare
Tip Perie Acuarelă
Varsta >3 ani
Numărul De Model Artx-B1005

Produse similare