JEDX Testat USB Dock Conector Încărcător cu microfon Microfon Modulul de Bord pentru Letv LeEco USB de Încărcare Cablu Flex Piese de schimb

22.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100% de Brand Nou, Original, Autentic USB Dock Port de Încărcare Modul Bord pentru Letv X620 Reparare Piese de schimb Caracteristici : de Înaltă calitate USB Port de Încărcare bord pentru Letv X620; Dacă dispozitivul USB Port de Încărcare este rupt sau funcționează defectuos, și aveți nevoie pentru a înlocui pe cel stricat. Și elementul cu siguranta este cea mai buna alegere; Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere. Atenție: recomandăm o instalare profesională. Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb.

Avantajul de transport cu adevărat validă număr de urmărire: Să știi starea de colete în orice moment, mai sigure și mai fiabile. Compatibil cu: pentru Letv X620; Pachetul inclus: 1 x USB Original, Portul de Încărcare pentru Letv X620; poze Reale, eu n stoc, instand de livrare. Real numărul de urmărire, mai sigur. Profesionale QC înainte de a livra și pachetul perfect, astfel încât să puteți simți confortabil pentru a cumpăra și de a folosi.

Pachetul Contine:

1 x pentru Letv X620 usb port de Încărcare USB Flex

Plata

-Se accepta doar plata prin intermediul Vilatudor.ro.

-Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.

-Cumpărătorii Internaționale? Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Se întoarce

-Oferim 1 luni de Garanție.

-Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 15 zile. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

-Întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, ați primit elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.

Feedback-ul

-Noi vă va oferi un feedback atunci când scopul este de a termina.

-Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

Contactati-Ne

-Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute.

-Puteți să ne contactați prin lăsându-ne mesaj sau e-mail-ne. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.051kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Nume De Brand JEDX
Funcția Încărcare USB Flex
Compatibil Marca Pentru Letv LeEco Le X620 2
Transport gratuit Da
Descroption
Numărul De Model Pentru Letv LeEco Le X620 2
Clasificarea Telefon mobil de date usb conector
Starea
Numărul De Model
design Bar

Produse similare